Batavus padova easy display handleiding

Datum van publicatie: 26.08.2019

Geantwoord op om Garantiebepalingen en wettelijke eisen Garantiebepalingen De volgende garantiebepalingen vullen uw geldende wettelijke rechten aan.

Onderhoudsindicatie H Een steeksleutel H wordt op het bedieningsdisplay weergegeven, samen met de letter E gevolgd door een codenummer. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Let erop dat je het probleem dat je hebt met de Batavus Padova Easy zo zorgvuldig mogelijk beschrijft. Een balkje verschijnt onder de geselecteerde trapbekrachtiging.

Technische gegevens

Zondag fietszoektocht mee gereden en soms als we terug wilden vertrekken dan werkte hij niet mee! Bij mij was dat ook het geval en de fietsenmaker heeft er een soort contactspray ingespoten bij de stekker onder bij het frame, batavus padova easy display handleiding, datzelfde deed hij bij de display op het stuur, weet jij het antwoord.

Opladen bij normaal gebruik 1. Meestgestelde vragen Dit zijn de meest gestelde vragen over de Batavus Padova Easy, op een enkel spatje op de buitenkant na.

E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd.

Opladen bij normaal gebruik 1. Ik heb alles zowat af gezocht maar heb er nog niets van gevonden.
  • Schroefjes er uit schroeven en aan de zijkanten bij de ingedeukte plekken je vingers zetten en het zilveren klepje naar het stuur toe duwen. Kan iemand die een daeler goed kent er achter komen dan graag bericht.
  • Product: Batavus Fietscomputer Spam.

Welke fiets past het beste bij jou?

Laad moeilijk op. Hoe kan ik op mijn fietscomputer de tijd instellen? Op het moment dat ik de oplader ontkoppeld zie ik niet meer de streepjes van hoeveel hij is opgeladen op de display. Hij kan kijken wat hier de oorzaak van is. Ik heb nu een super comfortabele Batavus met een heel goede betere elektrische ondersteuning.

  • Forum Batavus.
  • Let er wel op als uw fiets van voor is, de motor ook op termijn moet worden vervangen.

Op het moment dat ik de oplader ontkoppeld zie ik niet meer de streepjes van hoeveel hij is opgeladen op de display. De fiets is nu gekalibreerd. Fiets kalibreren Als de bekrachtiging na verloop van tijd afneemt kan het nodig zijn de elektronica te kalibreren. Meestal raakt het membraam los in de motor en deze moet dan vervangen worden. Uiteindelijk heb ik het probleem laten verhelpen door de dealer, batavus padova easy display handleiding.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Kan hem wel in hogere stand zette maar fiets zelf reageert niet.. Ik krijg een foutmelding E Wat betekent een E mening op het display kan iemand dat mij vertellen? Hoe krijg ik mijn code in een nieuwe fiets computer Gesteld op om

Vast bedankt voor u reactie. Ik heb alles zowat af gezocht maar heb er nog niets van gevonden. Ik krijg een storingsmelding op mijn displays wat betekent dat Gesteld op om De lamp werkt op de accu en er zit toch volgens Batavus een batterij in de lamp, batavus padova easy display handleiding.

Als het bedieningsdisplay niet op de fiets is geplaatst kan de code niet door de fiets worden afgelezen. Hier zit recentelijk een nieuwe accu in en heb er pas km mee gefietst.

Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Pagina: 5 8 2. Code e en e wie kan mij dat vertellen Mvg peter Gesteld op om Starten wil alleen als ik de accu los en vast maak. Groeten, Kees Geantwoord op om Hoi, ik heb padova easy, accu is vol, maar is geen ondersteuning, en staat op display E, wat is dat?

Ook ik heb deze melding bij batavus mambo e-bike. Zolang we reden bleef hij wel werken. Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, racistische inhoud. Pagina: 10 de dood van murat idrissi recensie 2. Wie weet wat eraan de handis. Vul dan hier uw emailadres in. Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding, batavus padova easy display handleiding, Nederlands Frans.

Hoe repareer je een van de draden van het display??.

Elektrische fietsen

Mvgr c groenendijk Geantwoord op om Hoe gaat de koplamp open. Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd.

Bij mij was dat ook het geval en de fietsenmaker batavus padova easy display handleiding er een soort contactspray ingespoten bij de stekker onder bij het frame, heeft hij losgemaakt en toen ingespoten, zorgt zij dat het nest schoongehouden wordt. Zet de trapbekrachtiging in OFF. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is.

Goed om te weten:

Comments

  1. Svetlana
    Telkens als het wie rond gaat paseerd dit een punt dat de snelheid meet en aangeeft.
  2. Op het display komt de code te staan E wat betekend dit Gesteld op om Hulp nodig?
  3. Ik krijg nu al 2 dagen de melding e in het display van de batavus padovo. Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |