Hoe kom je in de bios van een hp laptop

Datum van publicatie: 07.10.2019

Onze virtuele medewerker is momenteel niet beschikbaar. Pas de instellingen van uw browser zodanig aan dat Javascript kan worden uitgevoerd.

Pijl omhoog of Pijl omlaag.

Bij het starten van de computer begint het systeem-BIOS met de controle van een vooraf bepaalde lijst schijven en apparaten die een besturingssysteem zoals Windows kunnen bevatten.

Email address. Er zitten verschillen tussen de BIOS-functies van notebookmodellen. Kies uw model. Door het BIOS navigeren.

De volgorde waarin de apparaten worden gecontroleerd kan worden bepaald in het instellingenmenu van het BIOS. Hiermee kunt u de energiebeheerfuncties configureren. De opstartvolgorde configureren De opstartvolgorde kan worden geconfigureerd op het tabblad Advanced in het instellingenmenu van het BIOS. Kies uw model. Raadpleeg de documentatie die met uw notebook werd geleverd voor informatie over hoe u het BIOS kunt openen?

Voor desktop-pc's : Selecteer het tabblad Systeemconfiguratie en selecteer vervolgens Opstartvolgorde? Een item selecteren de cursor verschuift omhoog of omlaag.

De standaardinstellingen opnieuw laden. Zorg ervoor dat de computer is uitgeschakeld. Bekijk de documentatie die met de computer werd geleverd voor meer informatie over een specifieke computer.

Het BIOS bijwerken

Tips voor betere zoekresultaten Zorg voor de juiste spelling en spaties - Voorbeelden: 'papierstoring' Gebruik de naam van het productmodel: - Voorbeelden: laserjet pro p, DeskJet Voer een serienummer of productnummer in voor HP-producten. Lees meer over hoe HP software installeert en gegevens verzamelt. Pas de instellingen van uw browser zodanig aan dat Javascript kan worden uitgevoerd. Hulp bij zoeken. Pijl omhoog of Pijl omlaag. Dit is omdat elke modellijn een eigen unieke hardwareconfiguratie heeft waarvoor een bijpassende reeks BIOS-functies is vereist.

Druk in dit geval na het indrukken van de aan-uitknop herhaaldelijk op Esc om het opstartmenu te openen en druk op F10 wanneer u daarom wordt gevraagd om het BIOS Setup-menu te openen.

  • Need help troubleshooting?
  • Zorg ervoor dat de computer is uitgeschakeld.

Druk dan op de aan-uitknop om de computer in te schakelen en druk herhaaldelijk op F Probeer het later nog eens. Pijl links of Pijl rechts.

De stappen voor het aanpassen van de opstartvolgorde kunnen afwijken afhankelijk van het model van de computer. Kies een taal. De BIOS-instellingen vindt u meestal in de onderhoud- en service-instructies?

Wat is de opstartvolgorde?

Raadpleeg de documentatie die met uw notebook werd geleverd voor informatie over hoe u het BIOS kunt openen. Zie de documentatie van uw browser voor meer specifieke instructies. De standaardinstellingen voor de opstartvolgorde van de computer worden in de fabriek geconfigureerd.

Voor desktop-pc's : Selecteer het tabblad Systeemconfiguratie en selecteer vervolgens Opstartvolgorde. Kies uw model. HP Klantondersteuning? Serial port A serile poort A. Voor deze pagina is Javascript vereist.

Wat is de standaard opstartvolgorde?

Lees meer over hoe HP software installeert en gegevens verzamelt. De standaardinstellingen voor de opstartvolgorde van de computer worden in de fabriek geconfigureerd. Exit Saving Changes Afsluiten en wijzigingen opslaan. Need help troubleshooting?

Open het instellingenscherm zodra het rode Compaq-logo of het blauwe HP-logo wordt weergegeven. De BIOS-instellingen vindt u meestal in de onderhoud- hoe kom je in de bios van een hp laptop service-instructies. Raadpleeg de documentatie die met uw notebook werd geleverd voor informatie over hoe u het BIOS kunt openen. Het systeem-BIOS op de computer is voorzien van een gentegreerd hulpprogramma waarmee gebruikers speciale voorzieningen van de computer kunnen beheren.

Kies uw model. Als u niet binnen een bepaalde tijd op de juiste toets drukt en de computer verder wordt opgestart, moet u de computer uitschakelen en opnieuw opstarten. Druk op Esc en vervolgens op Enter om Setup af te sluiten.

Nieuwe laptop HP hoe kom ik in de bios?

Just ask. Stel de opstartvolgorde weer in op de standaardinstellingen. Bezig met laden.

Het is raadzaam om de BIOS-instellingen te noteren, cd-rom ; als u dit item selecteert. Bepaalde standaard BIOS-instellingen worden hier niet besproken, zodat u deze later kunt naslaan! Secondary Master CD-ROM secundaire master, omdat er te veel verschillen zijn tussen de computermodellen om in dit korte document te beschrijven, en vele malen daarna.

Goed om te weten:

Comments

  1. Tips voor betere zoekresultaten Zorg voor de juiste spelling en spaties - Voorbeelden: 'papierstoring' Gebruik de naam van het productmodel: - Voorbeelden: laserjet pro p, DeskJet Voer een serienummer of productnummer in voor HP-producten. Europa, Midden-Oosten en Afrika.
  2. Pas de instellingen van uw browser zodanig aan dat Javascript kan worden uitgevoerd. Bij nieuwere computers is dit de toets F10 of Esc.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |