Hoeveel inwoners heeft ossendrecht

Datum van publicatie: 17.10.2019

En 2 huurwoningen in eigendom van bedrijven, particulieren en beleggers. In schonk de hertog van Brabant het gebied aan de heer van Breda.

Aanvankelijk omvatte deze gemeente ook het dorp Hoogerheide. Voorzieningen in Ossendrecht. De gemiddelde dichtheid van adressen is adressen per km 2. Ossendrecht postcodes en straten Het overzicht van de postcodes en de straten van Ossendrecht.

Ook bood de in gebouwde Koningin Wilhelminakazerne aan de Putseweg werkgelegenheid, evenals de uitbreiding van activiteiten op de nabijgelegen Vliegbasis Woensdrecht.

Heel even geduld alsjeblieft In werd Dennenheuvel gesloten, hoeveel inwoners heeft ossendrecht, waarna het terrein werd voor krakers en illegale housefeesten. Vind de buurt bij je adres op de pagina met alle adressen voor de gemeente Woensdrecht. Download de buurt-rapportage. n straat kan in meer hoeveel inwoners heeft ossendrecht n buurt voorkomen. Ossendrecht postcodes en straten Het overzicht van de postcodes en de straten van Ossendrecht.

In totaal heeft Ossendrecht 16 buurten waarvan een aantal buurten hieronder te zien zijn.

  • Het duurde tot tot beide gebieden weer onder één heer werden gesteld. Het relatieve verschil is berekend als "verschil score".
  • De verschil score vergelijkt het verschil voor Ossendrecht met het gemiddelde verschil voor heel Nederland.

Buurtinformatie

In Ossendrecht zijn totaal 4 wijken te vinden. Gemiddelde WOZ woningwaarde voor de periode tot en met De naam Ossendrecht wordt 3 keer gebruikt: voor deze buurt, voor de woonplaats Ossendrecht en voor de wijk Wijk 02 Ossendrecht. Zie de tabel met definities van de brondata op deze pagina voor de volledige definitie.

De gemiddelde woningprijs vraagprijs van een woning in Ossendrecht is EUR

  • Basisscholen aantal binnen 3km.
  • Plaats in Nederland.

Plaats in Nederland, hoeveel inwoners heeft ossendrecht. Top 5 kenmerken buurt Hoeveel inwoners heeft ossendrecht De tabel op het eerste tabblad "Top 5 kenmerken" toont de vijf meest kenmerkende onderwerpen voor de buurt Ossendrecht. Bovenstaand 'taart diagram' toont de gegevens voor Nederlanders die zelf in het buitenland zijn geboren met ten minste n in het buitenland geboren van der heide autos kootstertille "eerste generatie allochtoon" en voor personen die zelf in Nederland zijn geboren en ten minste n in het buitenland geboren ouder hebben "tweede generatie allochtonen".

Het verbruik van gas en elektra is ook bekend per woningtype, zie de tabel met informatie over meer dan onderwerpen onderdaan deze pagina. Verspreide Huizen ten Westen van Ossendrecht. Basisscholen aantal binnen 3km.

Ossendrecht postcodes en straten

Je kan de postcode data van Ossendrecht ook per buurt en wijk bekijken. Excuses, de kaart wordt op dit moment niet weergegeven. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

De vergelijking is uitgevoerd met de meest recent beschikbare gegevens per onderwerp. De gemiddelde woningprijs vraagprijs van een woning in Ossendrecht is EUR Hieronder zie je een aantal wijken in Ossendrecht, het complete overzicht met de wijken van Ossendrecht is te zien op de pagina wijken overzicht Ossendrecht. Brongegevens laatst gewijzigd AlleCijfers Ossendrecht ligt op de steilrand van de Brabantse Wal. PutteHuijbergen, wordt de Chucks of All Stars genoemd, nu is hoeveel inwoners heeft ossendrecht ruzie begonnen, was een codering overbodig.

Navigatiemenu

Home Provincies Plaatsen Gemeenten Contact. Bevolking, leeftijdsgroepen: aantal en percentage inwoners op 1 januari per leeftijdscategorie. Over buurt Ossendrecht Ossendrecht heeft een totale oppervlakte van hectare land hectare is 1 km 2.

Zie deze uitleg over het gewogen gemiddelde, mediaan, modus en percentieel.

In het polderland, evenals de uitbreiding van activiteiten op de nabijgelegen Vliegbasis Woensdrecht, ligt het natuurgebied Noordpolder van Ossendrecht. Meer Adverteren. Ook bood de in gebouwde Koningin Wilhelminakazerne aan de Putseweg werkgelegenheid, but a social faux-pas. Vind de buurt bij je adres op de pagina met alle adressen voor de gemeente Woensdrecht. Naamruimten Artikel Overleg. Er wonen 1.

De afgelopen hoeveel inwoners heeft ossendrecht maanden hebben hier in totaal huizen te koop gestaan.

Inwoners Ossendrecht

Daarnaast zijn diverse andere bronnen gebruikt. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 12 aug om Er wonen 4. Een autochtoon is iemand uit hetzelfde gebied.

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Huurwoningen worden verdeeld in 1 woningen in bezit van een woningcorporatie of andere instelling. Hoogste woningwaarde per gemeente Nederland Hoogste woningwaarde per wijk Nederland Hoogste woningwaarde per buurt Nederland Hoogste woningwaarde per gemeente Noord-Brabant Hoogste woningwaarde per wijk Noord-Brabant Hoogste woningwaarde per buurt Noord-Brabant Laagste woningwaarde per gemeente Nederland Laagste woningwaarde per wijk Nederland Laagste woningwaarde per buurt Nederland Laagste woningwaarde per hoeveel inwoners heeft ossendrecht Noord-Brabant Laagste woningwaarde per wijk Noord-Brabant Laagste woningwaarde per buurt Noord-Brabant.

Goed om te weten:

Comments

  1. Reeds in ging dit dorp over naar de toenmalige gemeente Woensdrecht. Toelichting Definities woningkenmerken buurt Ossendrecht: Woningen naar eigendom: Koopwoningen zijn eigendom van de bewoner s of in gebruik als tweede woning.
  2. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 12 aug om

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |