Lekker eten en drinken nijmegen

Datum van publicatie: 06.10.2019

Leuk en lekker in een gezellige vintage huiskamersetting. Anneke ontdekken? Foto: indebuurt Nijmegen Wist je dat je bij Funkenstein in de Lange Hezelstraat superlekker kan eten?

Wat een gezelligheid! Leuke en lekkere gerechten voor een leuke prijs. Op wereldreis in eigen stad: 8 x restaurants met internationale keuken 15 augustus Liever eten in Utrecht?

De goedgevulde kaas- en vleesplank past ook uitstekend bij je huisgebrouwen biertje. Het aangezicht van café Faber is al uitnodigend! Speciaalbier drink je in deze bruine kroegen in Nijmegen Nijmegen staat bekend om de hoge mate van consumptie van speciaalbieren.

Goede reisvoornemens. Type reiziger. Alle restaurants in Nijmegen weergeven. Het kan allemaal. Het vlees komt van biologische boeren, de broodjes zijn versgebakken en alle sauzen zijn huisgemaakt.

Schrijf een beoordeling.

Waarderingen en beoordelingen

En: al het meubilair is te koop. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief? Zie je iets leuks voor thuis?

Beoordelingen filteren. Bij The Black Fox weten ze van wanten met vlees. Speciaalbier drink je in deze bruine kroegen in Nijmegen Nijmegen staat bekend om de hoge mate van consumptie van speciaalbieren.

  • Gemiddeld 3.
  • Blommers Blommers is een micro-koffiebranderij uit Nijmegen die enkel met de hoogste kwaliteit koffie werkt. Bedank befrek.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Hippe en gezellige wijnbar met leuk personeel - qua styling klopt het tot in de puntjes. Na het eten neem je natuurlijk nog een afzakkertje aan de bar. Search no more en schuif aan bij een leuk eetcaf in Nijmegen. Meer beoordelingen bekijken. Zondags gesloten, lekker eten en drinken nijmegen.

Meer informatie

Na de lunch nog ruimte over? Proef geslaagd! De setting is industrieel zonder dat dit geforceerd overkomt en het personeel is behulpzaam en heel vriendelijk. Dat proef je.

Wist je dat je bij Funkenstein in de Lange Hezelstraat superlekker kan eten. Ja, je leest het goed! In elke straat in de binnenstad kun je een plekje uitzoeken om even uit te rusten met een heerlijke lunch erbij. Alle lopers gefeliciteerd. Dan heb je het als restaurant dus niet begrepen. Het menu wisselt regelmatig en je hebt ruim keuze uit speciaalbiertjes voorbij je diner, lekker eten en drinken nijmegen.

De Dromaai

Met een karafje water, een zonnetje en uitzicht over de Waal. De Dromaai restaurants en horeca. Eerste paasdag hier geluncht. In Nijmegen kun je onder andere terecht voor:.

Stevenskerkhof 44, dagmenu of onvervalst lekkere hamburgers. Meer over Caf de Plak ontdekken! Let wel: ik heb nog lang niet alles uitgeprobeerd dus het is een beperkte selectie. Proef geslaagd. Eten, drinken n slapen doe je bij Credible. Datum van bezoek: juli Meer informatie.

Taal Nederlands. Bombarie Kleine gerechtjes, Nijmegen.

De Parel van het Zuiden! Dan heb je het als restaurant dus niet begrepen. Bekijk meer: cafés.

Beoordeeld op 24 april via mobiele applicatie Lunch. Meer beoordelingen bekijken. Leuk en lekker in een gezellige vintage huiskamersetting.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |