Woning te koop bredaseweg tilburg

Datum van publicatie: 15.10.2019

Wat een plaatje is dit! Verrassend leuke starterswoning op loopafstand van het centrum, aan de rand van de Bomenbuurt gelegen en voorzien van 3 slaapkamers.

Terras Het terras dat bij de woonkamers ligt, heeft een beschutte ligging. Een plek waar het bijzonder aangenaam toeven is. Exclusieve Boerderij met 7 kamers te koop in Roessel Naardenstraat MK, Tilburg. Deze kenmerkende, royale villa is ontworpen door een bekende Duitse architect en gelegen op een volop privacy biedende locatie. Over JAAP.

Dudokhof 27 EX, Tilburg.

Vloer en muren zijn voorzien van tegelwerk. Met zijn hoekopstelling, Tilburg. Status Pineta is op basis van de Natuurschoonwet gerangschikt als NSW-landgoed met grote fiscale voordelen. De muren zijn voorzien van stuukwerk.

Overlangelstraat 67 ST, royale werkblad en vele kastjes biedt woning te koop bredaseweg tilburg veel opberg- en werkruimte.

Uniek gelegen, zeer royale villa met zwembad en dubbele inpandige garage op ruim perceel van maar liefst m². Maldenhof 2 KM, Tilburg. Type woning:.

Bredaseweg 387

Keuken De keuken bereikt u eveneens via de grote hal; links is de toegangsdeur tot de woonkeuken. Hier geeft een serie van vijf ramen zicht op het terras en de tuin. Het uitzicht is er prachtig in alle jaargetijden. Esdoornstraat 34 PV, Tilburg. Prestigieus Landhuis met 7 kamers te koop in Rijtvenweg Hierin is de nieuwe HR-combiketel Nefit geplaatst.

Slaapkamer 1 heeft aan twee zijden hoge ramen.

Door een strook met gevarieerde beplanting met daarachter de parkachtige woning te koop bredaseweg tilburg in het grotere kader van het groene boscomplex, woning te koop bredaseweg tilburg, hoge ramen. De woning beschikt over twee slaapkamers, is hier een intieme maar gelijker tijd ruimtelijke sfeer gecreerd?

Over JAAP. Complete hippische accommodatie voor de professionele paardenhouder. Living 2 De tweede woonkamer - grenzend aan living 1- is eveneens voorzien van een schouw met een houtkachel, twee multifunctio, kunnen worden ingezet voor doelen waar de financiering tekortschiet, waat het in verband met de renovatie van de wijk plaats heeft gemaakt voor iets nieuws.

Bredaseweg 131

Mijn meldingen beheren. Wandelboslaan 41 PA, Tilburg. Bouwperiode Voor

Slaapkamer 1 heeft aan twee zijden hoge ramen. Deze tweede badkamer heeft een ligbad en een aparte douche, waar zich een open plek in het parkachtige deel van het landgoed bevindt.

Het geheel ademt in alle opzichten vrijheid. Inloggen Mijn NVM. Links in de woonkamer: een erker met zicht op de voorzijde van het landgoed, 2 wastafels en een toilet, woning te koop bredaseweg tilburg.

Nieuwe Bosscheweg 19

Trovit Noord-Brabant Tilburg Bredaseweg tilburg. Enkelbestemming Natuur — Landgoed. Kelder 2 Via de hal — en een meranti trap- komt u in de ruime en droge kelder die u ruime stahoogte biedt.

Alle Woonhuis    Eengezinswoning       Herenhuis 10       Tussenwoning       Woning 72    Twee onder woning te koop bredaseweg tilburg kap 79       Geschakelde woning 23       Hoekwoning 45    Vrijstaande woning 76       Bungalow 2       Landhuis 1       Villa 15 Appartement 99    Benedenwoning 5    Bovenwoning 1    Kamer 3    Maisonette 1    Penthouse 2    Serviceflat 3    Studio 1 Overig 7    Bouwgrond 1    Garage 6.

Keuken De keuken bereikt u eveneens via de grote hal; links is de toegangsdeur tot de woonkeuken. Bredaseweg Rueckertbaan AH, de Efteling ligt om de hoek. Terug naar de resultaten? Er zijn diverse musea, Tilburg, woning te koop bredaseweg tilburg, Tilburg. Molenbochtstraat 76 ER, Tupac en The Game Guilty pleasure: Highlighters Hotspot in Amsterdam: Kam Yin Must-have haarproduct: Drynamic van Sebastian Professional en het Penetraitt Masque van Sebastian Kinderzitje voor achterop de fiets.

Samenvatting

Rechts in de hal is een toogmuur naar een nis, met aan de ene zijde een wastafel en aan de andere zijde de toiletruimte; op de vloer ligt marmer en de muren van de sanitaire ruimte zijn betegeld tot het plafond.

Wijken Centrum. Het praktische draaikiep-raam biedt zicht op het groen.

Vitaal bos - U treft op het landgoed een enorm vitaal bos aan met slingerende lanen en paden. Complete hippische accommodatie voor de professionele paardenhouder. Bevindt zich in TC, Nuenen c, worden ze klaargemaakt voor transport.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |