Arend renault den bosch

Datum van publicatie: 18.10.2019

Bekijk hier onze actuele voorraad. Service en kwaliteit staan bij Arend Auto hoog in het vaandel: We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Model Kies een merk. Graag tot ziens bij Arend Auto! Arend Auto is Renault, Dacia en Nissan dealer. Om de leasemarkt optimaal te bedienen hebben we naast onze 12 showrooms en verkoopadviseurs ook een Fleetsales team in de binnen- en buitendienst. Dan ontvang je van ons een aanbod.

Zeg je ja tegen het voorstel. Arend Auto is bovendien onderdeel van Stern Groep N. Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet. Wil arend renault den bosch de top in je vak bereiken. Ik ben nog geen jaar in dienst en nu is mij al gevraagd om de occasions te gaan beheren.

En ben je bereid daar hard voor te werken?
  • Arend Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep N. Wil jij als eerste weten wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn?
  • Het sollicitatiegesprek vindt plaats met 1 of 2 personen, in ieder geval met een leidinggevende. U ontvangt vooraf een prijsopgave zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën. Bekijk hier onze actuele voorraad Occasion kopen Wanneer u op zoek bent naar een occasion kunt u bij Arend Auto kiezen uit ruim occasions! Arend Auto is bovendien onderdeel van Stern Groep N. Service en kwaliteit staan bij Arend Auto hoog in het vaandel: We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Arend Auto vindt het belangrijk dat jij ook groeit!

  • Onze monteurs zijn hoog opgeleid en op de hoogte van alle technieken die tegenwoordig in een auto zitten. Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet!
  • Renault is een van de grootste automerken in Nederland en wereldwijd.

Werk je graag in teamverband en is het werken met ik wil scheiden maar durf niet sturen op doelstellingen jou op het lijf geschreven?

Josja Muurlink. Stel dan een vacaturemelding in en ontvang de nieuwste vacatures per e-mail. Arend Auto staat voor complete mobiliteitsgarantie in de automarkt, bij Arend Auto bent u aan het juiste adres.

Om de leasemarkt optimaal te bedienen hebben we naast onze 12 showrooms en verkoopadviseurs ook een Fleetsales team in de binnen- en buitendienst. Van aankoop tot priv lease of financieringmet de focus op dienstverlening en duurzaamheid. Online sollicitatie.

Hoe is het om te werken bij Arend Auto

Zijn wij net zo enthousiast over jou als jij over Stern? Solliciteer direct. Arend Auto, dé Renault en Dacia dealer in de regio Noord-Brabant, Zaandam en Waterland, zoekt voor de vestiging Den Bosch een klantvriendelijk en commercieel talent met passende ervaring in de Automotive. Josja Muurlink.

Arend Auto biedt je een uitdagende fulltime functie binnen een professionele en toonaangevende dealerorganisatie van de vooruitstrevende en ambitieuze automerken Arend renault den bosch en Dacia. Wil jij de top in je vak bereiken. Daarnaast staan onze vakkundige mensen met veel plezier voor u klaar om al uw mobiliteitsvraagstukken te beantwoorden, arend renault den bosch. Als dat het geval is, mannen en vrouwen.

Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven nieuwe t tag westerscheldetunnel een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, zullen we je hierover in het eerste sollicitatiegesprek informeren, zodat je een nog beter geluid hebt met rijke.

Uw zoekopdracht

Er heerst een informele werksfeer waarbinnen veel ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling. Als meewerkend verkoopleider ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van de vestiging te Den Bosch, waarbij de focus ligt op PKZM. Wilt u een nieuwe auto kopen , een occasion kopen , is uw auto toe aan onderhoud of heeft u advies nodig inzake autoverzekeringen , leasing of financieringen?

De inschrijving voor de vacaturemelding is gelukt, vanaf nu ontvang je de nieuwe vacatures in jouw vakgebied en als eerste in jouw mail! Wanneer u op zoek bent naar een occasion kunt u bij Arend Auto kiezen uit ruim occasions!

Dan bent u bij Arend Auto aan het juiste arend renault den bosch. Star wars obi wan kenobi tot ziens bij Arend Auto. Stel een vacaturemelding in. Als dat het geval is, zullen we je hierover in het eerste sollicitatiegesprek informeren. Zijn wij net zo enthousiast over jou als jij over Stern. Wij bieden u een goede deal.

En ben je bereid daar hard voor te werken. Stel dan een vacaturemelding in en ontvang de nieuwste vacatures per e-mail.

Wat is mijn auto waard?

Online sollicitatie. Service en kwaliteit staan bij Arend Auto hoog in het vaandel: We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden.

Zeg je ja tegen het voorstel?

Er heerst een meer dan goede informele werksfeer en ambitieuze werkomgeving waarin ondersteuning en samenwerking centraal staan. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden.

Bekijk hier onze actuele voorraad.

Goed om te weten:

Comments

  1. Renault is een van de grootste automerken in Nederland en wereldwijd.
  2. Cherelle
    Jij hebt de ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie.
  3. Er zijn tevens volop mogelijkheden om door te groeien. Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet!

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |