Zigzag deken haken gratis patroon

Datum van publicatie: 18.10.2019

Je peux me lancer dans ma couverture "Indian Summer" maintenant. Man stelde al voor of ik niet eens aan wat anders dan de zoveelste deken kon beginnen. Elidia

De vijftien gehaakte dekenpatronen laten hier de variëteit en de mogelijkheid zien die inherent zijn aan dit soort projecten. Ga verder met 14 van 16 hieronder. Dus ik begon snel en probeerde gewoon de eerste paar rijen aan het oog en DE vraag van man te ontsnappen. Bij de tweede herhaling vervalt de laatste rij die je met Garen O haakt, dus je eindigt met 5 rijen van kleur N. Ga verder naar 11 van 16 hieronder.

Se iniciei os primeiros pontos com vale, tenho que terminar o final com vale? Gewoon de combinatie van de zachte wol met de felle kleuren ja sorry, I like , tegelijkertijd lekker warm zitten met een kopje thee, zo herfstig, en freubelen….

Ook met al die kleurtjes. Yvonne Soffer France Cloutier Enkele van de meest populaire haakdekenontwerpen zijn gestreepte ontwerpen, en een favoriete variatie hierop is chevronstriping. Elodie. De vijftien gehaakte dekenpatronen laten hier de variteit en de mogelijkheid zien die inherent zijn aan dit soort projecten.

Haken bij het haardvuur

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Dit is een project dat is ontworpen voor het plezier! Het is verfijnd maar ook vrolijk. Binnen trouwens ook niet, buiten picknicken, binnen tenten bouwen nietwaar.

You Might Also Like

  • Wilt u op de hoogte worden gehouden als u een antwoord heeft ontvangen?
  • Oh juist, daar zou het niet over gaan deze keer. En wat maakte je een prachtig plaid.

Ga verder met 8 van 16 hieronder, zigzag deken haken gratis patroon. Ook gebruik ik voor de foto tutorial andere kleuren dan waar je je deken mee begint. Mama Maai. Creatief Fenne Haken Maai. Zij spreken verschillende talen en veel gebruikers spreken geen Engels. Mijn prachtige kind…. Media login Retailer login.

Categorieën

Let op: extra uitleg staat schuingedrukt tussen haakjes. Zoek naar iets dat zo complex is dat je een nieuwe techniek leert, maar repetitief genoeg dat je kunt ontspannen tijdens het haken.

Items may be sold that are made from this pattern as long as the designer is credited. En daarnaast, ik voel dringend de behoefte om mijn huis wat vrouw proef te maken straks met dat overschot aan testosteron en de meiden in de minderheid.

Ripple stitch deken haken In fases heb ik ineens weer enorme behoefte om dingen te maken. Sali Salwa Neem gehaakte gestreepte dekens naar het volgende niveau met dit mooie rick-rack genspireerde ontwerp. Daarna heb ik de strengen in 2 kleine strengetjes van elk 7 draadjes verdeeld. Al een ander plan zigzag deken haken gratis patroon gedachten?. Dit is een variatie op de hierboven getoonde chevron-strepen, gemaakt op een veel meer unieke manier.

Haakpatroon

Reply Bianca 3 februari, at hahahaha…. Ga verder met 9 van 16 hieronder. Herhaal al deze kleuren, inclusief kleur A en B nog een keer.

Hi Martine, zigzag deken haken gratis patroon, dus het is goed voor het milieu en zacht voor de huid! Free crochet pattern: Sunburst Mandala Show more. Victoria Afghan van Sincerely Pam Ga verder naar 11 van 16 hieronder. DROPS winkel worden. Jouw favorieten.

De dikke textuur is extra gezellig, ook best fijnere hoor. Oh ja, leuk om te horen dat je er zoveel zin in hebt. Deze supergezellige deken is gemaakt van ecokatoenen garen, verleidelijk.

Doordat de steken simpel en herhalend zijn is het ook een perfect project voor een beginnende haker.

Tomeloos haken in de buitenlucht!

Super tuto, toujours très clair. De vijftien gehaakte dekenpatronen laten hier de variëteit en de mogelijkheid zien die inherent zijn aan dit soort projecten.

Ga verder met 4 van 16 hieronder.

Rainbow Road blanket Appeal to your love for rainbows with this colourful and modern blanket. Gehaakte pop deken van The Spruce Ga verder naar 10 van 16 hieronder.

X Dina.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ga verder met 14 van 16 hieronder. En voor tenten heb je nodig?
  2. Dit zijn geen patrooninstructies, normale tekst tussen haakjes wel.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |