Circuit de la sarthe events

Datum van publicatie: 16.10.2019

Nicki Thiim. Circuit Sarthe circuitcycliste 9 april

Plaatselijk weer. Makkelijk om Le Mans uurs uitrusting of iemands favoriete auto of bandenmaker te kopen. Tot slot verkennen we de eerste twee Tourritten, die zich volledig zullen afspelen op Belgisch grondgebied. De 24 uur van Le Mans was de 87e editie van deze endurancerace. Wij waren er tijdens het Classic Grand Prix weekend en dat is geweldig als je van klassieke auto's houd. Alexis Gougeard heeft het Circuit Cycliste Sarthe op zijn naam geschreven.

Scott Dixon.

Ricky Taylor. Manuela Gostner. Roompot 5 man in 1e pelotonnetje. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Olivier Beretta.

Tijd van het jaar. Duits 6.

Asia Pacific

Zeven andere renners hadden even later meer succes. Henrik Hedman. Inschrijvingen [ bewerken ] De 99 Dempsey - Proton Racing ging niet van start vanwege een blessure bij coureur Tracy Krohn , die hij opliep tijdens een crash in de trainingssessie. Kiest u voor deze tijdelijke accommodatie dan heeft u…. Paolo Ruberti. Grobbel 12 april om Roompot 5 man in 1e pelotonnetje.

Schrijf een beoordeling! Nick Catsburg! Het populaire motorsportevenement trok maar liefst Thomas Flohr. Alexis Gougeard heeft het Circuit Cycliste Sarthe op zijn naam geschreven?

Gougeard pakt eindzege Circuit Cycliste Sarthe, Riesebeek derde

Philippe Prette. Voor velen is het een jaarlijkse bedevaart, hetzij voor de uursautorace, of voor de fietsen. John Farano.

Bedank LieveKoninkx. Alex Brundle. Een sprint leek overigens in eerste instantie niet in de maak, nadat de vier vroege vluchters op 20 kilometer van de aankomst het gezelschap kregen van enkele tegenaanvallers met onder meer Alexis Gougeard. Ook wel bijzonder? Mathias Lauda. Andrea Pizzitola.

6 Reacties

Dank je wel. Voor de actieve fietser! Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

  • Toyota Gazoo Racing.
  • Mwielerfan 12 april om
  • Vandaag stond alweer de slotetappe van het Circuit Cycliste Sarthe op het programma.
  • De mezzanine is de veelzijdige etagevloer van Neptunus.

Ook Mathieu van der Poel testte daarbij even de benen. Maar ook is er allerlei vertier rondom het circuit Muziek etc. Circuit de la sarthe events Jani! Alpine A Is deze plek of activiteit geschikt voor kleine groepen minder dan vier.

Zeven renners in de aanval Vanuit de start werd er meteen aangevallen, onder meer door Ramnas Navardauskas en Otto Vergaerde. Quality Hotel le Circuit - Le Mans.

Interesse in Tenten voor evenementen?

Datum van activiteit: juli Alex Lynn. Billy Johnson.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Jules Gounon. We zullen je suggestie bekijken. Beoordeeld op 12 december het museum is echt de moeite!

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |