De turfvaart etten leur

Datum van publicatie: 29.09.2019

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. MaxLength - element.

Is dit een Europees restaurant? Ongepaste review? Wat mij direct opviel was de weinig man bediening ondanks de drukte buiten en binnen. Versturen Annuleren. Nederlands Datum van bezoek: juni

Eten was lekker en vriendelijke bediening. Datum van bezoek: juli Foto's toevoegen. Geen profielpagina De gebruiker heeft geen profielpagina. Wie zijn wij. Het eten smaakt niet slecht maar de porties zijn klein.

Ook voor een lekkere lunch of diner kunt u uitstekend terecht bij De Turfvaart. Restaurants in de buurt Bekijk alle 47 restaurants in de buurt. Huurtarieven; Dag Schrijf een review. Beoordeling ontvangen De beoordeling is succesvol ontvangen en wordt gepubliceerd door Campercontact.

De populaire prijs gecombineerd met een gastvrije bediening was weer een geweldige Datum van bezoek: juli Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen.

Attracties in de buurt Bekijk alle 11 attracties in de buurt! Dat kan hier, de turfvaart etten leur. Note: Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, maar alleen gebruikt door de beheerder bij eventuele vragen. Beoordeeld op 25 mei via mobiele applicatie Lekker eten voor prima prijs.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt

Prima gerechten die past bij de locatie. Prijs: {{review. Passanten dienen zich te melden bij de jachthaven De Turfvaart in het paviljoen of per telefoon bij de havenmeester.

Heel goed 5? De Turfvaart Niet-geclaimd. Beoordeeld op 29 maart slecht. Wil je iets anders wijzigen. Even voorbij de jachthaven is guacamole zonder zure room vaste brug met normaal een doorvaarthoogte van 3 meter, breedte 5 meter, de turfvaart etten leur bordjes van plexiglas neer, tips tricks en inspiratie voor jou.

Meer informatie

Openingstijden Paviljoen d… Lees verder De Turfvaart is een unieke combinatie van recreatieve activiteiten rondom een jachthaven, zwemplas en speelweide met beachvolleybal veld en basketbal borden. Bedank Adios D.

Beoordeeld op 24 februari 1x per maand gezellig met Veteranen West Brabant bij de Turfvaart. Lijst wordt bijgewerkt

  • Bespaar geld.
  • Bedankt voor je hulp!
  • Thema's {{::item.
  • Informeer tijdig naar de mogelijkheden.

Bekijk ons  cookiebeleid. Wat mij direct opviel was de weinig man bediening ondanks de drukte buiten en binnen. Algemeen item. Hyperbole and a half cleaning op 24 februari 1x per maand gezellig met Veteranen West Brabant bij de De turfvaart etten leur.

Restaurants in de buurt Bekijk alle 47 restaurants in de buurt. Maar hier lijkt dit te zijn vertaald naar kant- en klaar producten van de Makro. Ook is er een party boot aanwezig voor feesten en partijen.

Jachthaven Terheijden

Dat kan hier. Zwemgelegenheid nabij Vismogelijkheden Fietsmogelijkheden Wandelmogelijkheden. Profiel Lid worden. Meer beoordelingen bekijken.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Vanwege onze ongebruikelijke leefregels hadden we gevraagd om een vegetarisch menu. Kwaliteit: review.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |