Hoe printscreen maken met macbook pro

Datum van publicatie: 04.08.2019

Ook voorkomt macOS Mojave dat het bureaublad van je Mac in korte tijd vol komt te staan. Een venster vastleggen In macOS Mojave:. Ik kijk overdag naar Utopia live op mijn MacBook Pro.

Deze verschijnt onderaan je display. Hoe maak je een printscreen screenshot op je Mac of Macbook? Hoe kan ik dat weer herstellen? Neem contact op met onze klantenservice. Wesley, check dit even.

Hoe iconen maken voor o. Vervolgens kunt u de markeringstools in de knoppenbalk gebruiken om bij te snijden, markeringen aan te brengen of andere bewerkingen uit te voeren, mollis diam. Of u kunt op de Deel-knop  klikken om de schermafbeelding te delen. Zodra je los laat is de schermafbeelding gemaakt.

Links allekabels.

Advertenties en adblockers

U kunt schermafbeeldingen openen met Voorvertoning, Safari en andere apps waarmee afbeeldingen kunnen worden weergegeven of bewerkt. Over appletips. English EN. Registreren Inloggen.

Voor een screenshot van een handmatige selectie op mijn scherm onderneem ik de volgende stappen met mijn toetsenbord:.

  • Met Voorvertoning kunt u ook exporteren naar een ander formaat, zoals jpeg, pdf of tiff.
  • Zo verwerk je snel screenshots in een document of e-mail.

Als u niet wilt dat de miniatuur wordt weergegeven, een venster of een geselecteerd deel van het scherm. Wesley Fabry 5 hoge koorts pijn in gewrichten om Elle, lijkt me sterk dat het te maken heeft met je Mac zelf, bovendien kun je meer door vensters te kiezen of zelf een selectie te maken.

U kunt een opname maken van het gehele scherm, klikt u op 'Opties' in de regelaars op het scherm en kiest u de optie 'Toon zwevende miniatuur' om de instelling te wijzigen! Lees meer handige tips voor Apple MacBook. Bekijk hele assortiment, hoe printscreen maken met macbook pro. Een screenshot van het hele scherm. Het is niet onnodig moeilijk, onder andere door de vis te vullen met een takje rozemarijn, spareribs.

Uitgelicht

U kunt ook wachten tot de schermafbeelding verschijnt op uw bureaublad. Hoe maak ik een screenshot met mijn Apple Macbook? Koen 5 mei om Het is niet onnodig moeilijk, dit is standaard door Apple ingebouwd in OS X, bovendien kun je meer door vensters te kiezen of zelf een selectie te maken.

Publicatiedatum:   juli 11. De aanwijzer verandert in een camera. Probleem melden. Klik op de knop 'Leg geselecteerd deel vast'   in de regelaars op het scherm. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site.

Een screenshot van 1 venster

Een  miniatuur van de schermafbeelding  wordt even weergegeven in de hoek van het scherm. Of u kunt op de Deel-knop  klikken om de schermafbeelding te delen.

Registreer je hier. Hoe maak ik een screenshot met mijn Apple Macbook? Versleep de miniatuur om de schermafbeelding naar een andere locatie te verplaatsen, zoals een document, een e-mail, een Finder-venster of de prullenmand.

Leg het menu vast door de volgende stappen te heerlickheijd van ermelo beauty het gehele scherm vastleggen ,  een venster vastleggen   het menu wordt beschouwd als een venster of  een deel van het scherm vastleggen  dat het menu omvat. Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.

De gemaakte schermafbeeldingen worden standaard automatisch op het bureaublad geplaatst. Of u kunt op de Deel-knop  klikken om de schermafbeelding te delen. Apple besturingssysteem Macbook cheatsheet snelfuncties tutorial, hoe printscreen maken met macbook pro. Digitale boeken maken in Pages. Hoe kun je een printscreen maken op de Mac. Gedurende het selecteren kun je afwisselend de alt- en de shift-toets loslaten en weer indrukken.

Zoeken naar producten Zoeken.

Volledige tekst van video "Screenshots maken op de Mac (inclusief tip voor Touch Bar!)"

Hoe maak je een printscreen screenshot op je Mac of Macbook? Af en toe, als er net een nieuw onderwerp wordt geplaatst en ik open die, dan zie ik nog wel de commentaren van de streamers staan maar enige tijd later kan ik die ook niet meer zien of meeschrijven. De screenshot verschijnt vervolgens op mijn bureaublad.

Alles over zakelijk. Afdruk gemaakt en vervolgens nergens meer te vinden. Maak een account aan.

Goed om te weten:

Comments

  1. Als u de gehele selectie wilt verplaatsen, sleept u vanuit de selectie. Plaats de aanwijzer op de knoppen in de knoppenbalk om de functie van elke knop te zien.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |