Wat is gedachten in het engels

Datum van publicatie: 15.10.2019

Polar Burgers. Oké, sergeant, wat heb je in gedachte?

Iemand die veel behoefte heeft aan controle. Een voorbeeld voorstellen. Maar om iemand nu de benaming te geven van een felgeel wezen, dat bebrild en in tuinbroek kwaadaardige meesters dient…. If you go to the doctor today,. Voorbeelden zien die what do you have in mind bevatten 12 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien die what do you got in mind bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen.

Een voorbeeld voorstellen. Hangt er van af, wat heb je in gedachte. Dutch Ze zijn eerder voor mij nu, opdat ik mijn gedachten even op een rij kan zetten.

Je kunt daarom ook kiezen voor het woord minion. Voorbeelden zien die what'd you have in mind bevatten 3 voorbeelden met overeenstemmingen. So what's on your mind.

  • Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "mijn gedachten" in de context. Well, what's on your mind?
  • Voorbeelden zien die what have you got in mind bevatten 4 voorbeelden met overeenstemmingen. Dus wat heb je in gedachten?

Zojuist vertaald

Voorbeelden zien die What do you have in mind bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Bedoelde u: wat heb je in gedachten. Bovendien biedt bab. What'd you have in mind? Dutch Het was of hij in dat ene zinnetje al mijn gedachten over leven, geneeskunde en Confucius samenvatte.

  • Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.
  • What'd you have in mind? Voorbeelden zien die what'd you have in mind bevatten 5 voorbeelden met overeenstemmingen.

What do you have in mind. Wat is gedachten in het engels Ik noem dat omdat ik ook mijn gedachten op een rijtje wil zetten over het objectief maken van wat spelen doet. Voorbeelden zien voor de vertaling what are you thinking 2 voorbeelden met overeenstemmingen. I mean, what do you got in mind. Okay, what's your idea, sarge. So, vanaf die tijd zijn we aardig in de weer (ik schat zo'n 40 rollen wc papier in 2 weken).

"onderliggende gedachte" vertalen - Engels

Wat heb je in gedachte? Kijk, ik ben geen lopend woordenboek. Dutch Ondanks de feestelijke sfeer van de afgelopen dagen zijn mijn gedachten meer gericht op problemen dan op ovaties.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Verstreken tijd: ms. Murdoch, wat heb je in gedachten behalve mijn film verpesten. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab? Hij staat bekend om zijn praktische insteek en kan eigenlijk alles voor elkaar boksen. Voorbeelden zien die What do you have in mind bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen.

Tenzij hij daadwerkelijk een priester is, natuurlijk. What you got in mind? Herrington has a team of acolytes ready to assist him in this project. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Heb je liever een wat formelere term?

Wat is gedachten in het engels het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Wat heb je in gedachte als roltrap clausule. Dutch Ik beloof u wel dat ik mijn gedachten hierover zal laten gaan?

Een regelneef in de bemoeizuchtige betekenis van het woord, dus. Overigens is een acoliet een assistent, een ondergeschikte. Galgje Galgje Zin in een spel. Bovendien biedt bab. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Recent Words

Oké, wat heb je in gedachten? Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

Wat heb je in gedachten. Voorbeelden zien voor de vertaling what's on your mind 6 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien die What's on your mind bevatten 3 voorbeelden met overeenstemmingen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Voorbeelden zien die what do you got in mind bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Maar het internet houdt er een andere betekenis op na.
  2. Vertaling van "wat heb je in gedachten" in Engels.
  3. Bedoelde u: wat heb je in gedachten.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |