Kaarten disneyland parijs korting

Datum van publicatie: 17.10.2019

Geldig voor 1 dag in de periode van 12 maanden na aankoop, op elke dag van het jaar. Meer info Tui. Vier oudejaarsavond op 31 december met extra entertainment, shows, attracties en vuurwerk voor de hele familie van tot uur in het Disneyland Park optioneel met diner.

Vier oudejaarsavond op 31 december met extra entertainment, shows, attracties en vuurwerk voor de hele familie van tot uur in het Disneyland Park optioneel met diner. Als je het toegangsticket reeds aangekocht hebt en je wil de periode van je bezoek wijzigen naar een datum wanneer je ticket niet geldig is zie kalender , kan je aan de ingang van de Disney® Parken het ticket omwisselen naar een standaard toegangsticket.

De leukste attracties Beleef de leukste attracties voor jong en oud! Goedkoper is een hotel in de buurt van het pretpark. Op welke attractie zit jij het liefst?

Skip to content! Schrijf je nu in. Geldig vanaf play store app herstellen dag na de dag van aankoop indien kaarten disneyland parijs korting internet aangekocht of vanaf de dag van aankoop indien aangekocht aan de ingang van de Disney Parken? Onze goedkope tickets ontvang je digitaal als E-ticket of E-voucher en zijn alleen online beschikbaar. Bekijk ons overzicht van alle actuele aanbiedingen en profiteer van een voordelig verblijf in Disneyland Parijs.

Populaire Disneyland Paris Aanbiedingen

Openingstijden De reguliere openingstijden van het park zijn van — uur. Meer info Kras. Uiteraard is het ook mogelijk om een arrangement te boeken waarbij je zowel een treinticket bestelt als kaartjes voor het park. Geldig voor 3 dagen in de periode van 12 maanden na aankoop, op elke dag van het jaar. Bestel je tickets en genieten maar…. Veel attracties zijn dan ook bedoeld voor de hele familie. Weten hoe druk het is?

Cruises naar Bahama's, Caribbean en Europa. Laat je betoveren door de figuren en de magische parades. Praat mee op ons forum? Wil je liever een compleet verblijf boeken in n van de Disney hotels inclusief toegangstickets, profiteer dan van onze speciale aanbiedingen voor arrangementen.

Tickets Voor een bezoek kaarten disneyland parijs korting de parken van Disneyland Parijs heb je toegangstickets nodig. Hoeveel kost Disneyland Parijs ticket.

Verblijf (hotel + tickets)

Ontdek alle voordelige voorverkooptickets:. Net als hun attracties, rollercoasters en achtbanen. Je dient hierbij altijd een keer over te stappen. Klik hier om je Disneyland Parijs tickets te boeken.

Hoewel de busrit wel langer duurt dan een treinreis naar Parijs, is het wel een stuk goedkoper. Goofy of Donald Duck, kaarten disneyland parijs korting. De meeste bezoekers komen uit Frankrijk zelf en hebben rond dezelfde tijd vakantie als hier in Nederland. Dat is zeker? Tools Welke attracties zijn gesloten. Wanneer je ervoor kiest om meerdere dagen naar Disneyland Parijs te gaan, dan kan je kiezen voor een overnachting op het park.

Ontdek onze slimme tips voor een onvergetelijke dag

Busvervoer van en naar Disneyland Paris Boek vervoer met de bus rechtstreeks naar Disneyland Parijs voor een verblijf van meerdere dagen.

Disney Dream. Ga je met de auto? Op deze pagina lees je er alles over: van goedkope tickets boeken tot de drukste periodes van het park. Het volgende verwijderen?

Kostuums zijn toegestaan. Dit is de perfecte tijd van de dag? Dagtocht met de bus inclusief entree Boek een dagtocht met de bus naar Disneyland Parijs, inclusief entree voor n park naar keuze. Tot slot is er ook Indiana Jones and the Temple of Peril, kaarten disneyland parijs korting. Dagkaarten zijn geldig op bepaalde dagen zie kalender en ontvang je als e-ticket waarmee je direct de parken in kunt zonder in de rij te hoeven staan bij de kassa. Veel attracties zijn dan ook bedoeld voor de hele familie.

Tickets Voor een bezoek kaarten disneyland parijs korting de parken van Disneyland Parijs heb je toegangstickets nodig.

Toegangstickets

Geldig voor 2 dagen in de periode van 12 maanden na aankoop, op elke dag van het jaar. Nu boeken Je boeking gebeurd via de officiële Disneyland Parijs website. Overnachten Disneyland Parijs Heerlijk slapen tussen en dicht bij de Disneyfiguren?

De bus stopt bij vrijwel alle Disney hotels en partner hotels. Hieronder vind je de beste deals van het moment. Geldig vanaf de dag na de dag van aankoop indien via internet jupiler league samenvattingen veronica of vanaf de dag van aankoop indien aangekocht aan de ingang van de Disney Parken.

Goed om te weten:

Comments

  1. Wat is er te doen in Disneyland Parijs.
  2. Attracties in het park Attracties zijn er in velen vormen en maten. Zeer handig en niet eens heel duur.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |