Van den helder naar texel

Datum van publicatie: 17.10.2019

Echter is Texel als gevolg van de  Allerheiligenvloed in een eiland geworden. Eeen TESO ticket is altijd een retourticket. Home Naar Texel Boot Auto en motor.

Op Zondag vaart de boot vanaf 8. Eeen TESO ticket is altijd een retourticket. De boot brengt u snel en gemakkelijk met uw auto of motor van Den Helder naar Texel. Verblijfsduur Weekend. Echter is het aantal personenauto's 40 minder.

De eerste boot huldiging go ahead eagles al om 6. Tickets besteld via de Teso website, ticketautomaat of beschikt u over een Teso pas. Home Naar Texel Boot Auto en motor. De Texelstroom kan meer personenauto's vervoeren dan de Dokter Wagemaker en is bovendien schoner en duurzamer, van den helder naar texel. Bent u zakelijke klant van de Teso.

Tussen 1 maart en 31 oktober vaart de boot ook om 7 uur.

U kunt zowel via de website van Teso als in de veerhaven bij de loketten een ticket kopen. Op Texel kunt u heel veel zien en doen. Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 uit beoordelingen.
 • Bezoek de website van TESO voor meer informatie en tickets.
 • De totale reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten. Ervaar het echte eilandgevoel!

Voor het eerst naar Texel?

Bekijk hier de tarieven. De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km. Hierdoor is Texel uitsluitend per boot bereikbaar. Zien en doen Op Texel kunt u heel veel zien en doen. Dan zijn de kosten voor een scholierenpas 11,50 euro per kwartaal.

De veerboot vertrekt elke dag op het hele uur vanaf Texel naar Den Helder. Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwtjes en aanbiedingen van VVV Texel.

 • De geschiedenis is te herleiden aan de betekenis van de naam: Texels Eigen Stoomboot Onderneming. Een leuk feitje wat veel mensen niet weten is dat Texel ooit verbonden was met het vasteland.
 • Seizoenen Beleef de seizoenen op Texel.

Bouwjaar: Afmetingen: ,4 meter lang, contant of creditcard, 26,9 meter breed diepgang 4,4 meter Capaciteit: auto's. Normaliter kunt u betalen per pin, ticketautomaat of beschikt u over een Teso pas. De maximum leeftijd is 26 jaar. Tussen 1 van den helder naar texel en 31 oktober vaart de boot ook om 7. Tickets besteld via de Teso website, greeting messages.

Teso Texel

Reserveren is niet nodig. Op zondagen van 1 april tot 1 oktober is de eerste afvaart om 7. Uw winkelwagen is leeg.

Tussen 1 maart en 31 oktober vaart de boot ook om 7 uur. Bent u zakelijke klant van de Teso. Wilt u gebruik maken van een debiteurenpas. Een leuk feitje wat veel mensen niet weten is dat Texel ooit verbonden was met het vasteland, van den helder naar texel. Zien en doen Op Texel kunt u heel veel zien en doen. Op zondagen van 1 april tot 1 oktober is de eerste afvaart om 7.

Uw veerdienst tussen Texel en Den Helder

De Dokter Wagemaker kan evenveel passagiers vervoeren dan de Texelstroom. Beleef de seizoenen op Texel. Dan zijn de kosten voor een scholierenpas 11,50 euro per kwartaal. Extra afvaarten en reistijd De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km.

 • U kunt zowel via de website van Teso als in de veerhaven bij de loketten een ticket kopen.
 • Het meerendeel van de aandeelhouders is Texelaar.
 • Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.
 • Eeen TESO ticket is altijd een retourticket.

Op 31 december vaart de laatste boot van Den Helder richting Texel om. Dan zijn de kosten voor een scholierenpas 11,50 euro per kwartaal. Texel behoort tot de provincie Noord-Holland en is het grootste Waddeneiland van Nederland met een oppervlakte van km!

Per boot naar Texelvoor velen iets om naar uit te kijken? Indien u beschikt over een debiteurenpas kunt u betalen per automatische incasso. Extra afvaarten en reistijd De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km?

Reserveren is niet nodig, van den helder naar texel.

Tarieven oversteek

Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar. Al sinds verzorgt Texels Eigen Stoomboot onderneming de overtocht naar Texel. Voeg toe aan uw contactlijst om ons te whatsappen.

Op zondagen van 1 april tot 1 oktober is de eerste afvaart om 7. De eerste boot vertrekt dus 0m 6. Dan zijn de kosten voor een scholierenpas 11,50 euro per kwartaal!

Goed om te weten:

Comments

 1. Kimberly
  De eerste boot gaat al om 6.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |