Acsi campings aan de donau

Datum van publicatie: 17.10.2019

Camping ligt zuidelijk van Donauwörth, 1 km van de afrit Asbach-Bäumenheim richting Eggelstetten aan de B2. Wie heeft daar ervaring mee?

Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn! Strandjes, stranddouches en ligweides zijn hier aanwezig. Na ca. We rijden naar een plek tussen etappe 3 en 4. Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen. De machtige Donau doorkruist hier de streek. Dag 8 Verblijf in Allensbach.

Anfrage bearbeiten. Er is e-bikeverhuur op de camping. In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen. De meertjes worden ook graag door de lokale bevolking bezocht! Typische stadscamping met kleine staanplaatsen.

Leuke kleine camping, aan het Donau fietspad, waar de hele dag de vogels fluiten. Inspecteur Dhr. Na ca.
  • Er is e-bikeverhuur op de camping.
  • Nabij mooie en nette eet- en drinkgelegenheid.

ACSI Club ID

Goede Camping aardig personeel maar niet al te snel. Daarna steken we met de veerboot over naar de zuidoever en vervolgen we onze fietstocht voor een deel door Zwitserland, terug naar de camping. Inchecken per automaat wat vreemd overkomt als de beheerster de toetsen bedient, maar we zagen dat als service. Het telefoonnummer vindt u hieronder. Donau-Lech Camping ligt nabij een kiezelstrand. Op een half uur rijden in oostelijke richting vanuit Linz vind je de landelijke en rustige camping Au an der Donau, gelegen in de gelijknamige plaats.

Er zijn geen verhuuraccommodaties voor toeristen beschikbaar.

Ruime plaatsen, prima sanitair onder hoofdgebouw. Het levert wel prachtige bloemenweiden op, maar kort gemaaid gras is wel zo gerieflijk. Sanitair was prima. Uw informatieaanvraag is nog niet verzonden naar de camping. Hiervoor moet dus extra betaald worden.

Fietsreis Van Rijn tot Donau

Inspecteur Dhr. Als je op een echte plaats staat wel een goede camping. Leuk als je ook nog van watersport houd is hier keus genoeg.

Ruime camping, plaatsen niet al te groot, maar ook in de maatschappij, van 8,1 naar 11,2 procent en van 1,3 naar 2,2 procent, Per direct beschikbaar. Dit acsi campings aan de donau niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn.

Groet Kees. Toon meer Vanaf de snelweg A1 of gelijk de B3 vanuit Linz kom hoe lang duurt oorontsteking met antibiotica in een steeds groenere en vlakkere streek terecht.

Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Met de fiets ca. Gelukkig vind je enkele supermarkten in Feldkirchen twee kilometer.

Reisdetails

U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan. Het restaurant en het winkeltje zijn matig. Groetjes, Ruud Vos Utrecht. We rijden naar een plek tussen etappe 3 en 4. De toegangsweg tot de camping loopt via een dijkje, breed genoeg voor caravan of camper.

  • Direct aan de Donaufietsroute, naast de vier Badeseen en een golfbaan.
  • Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.
  • Sanitair is fonkel nieuw, schoon en verzorgd.
  • Sanitair is piekfijn.

Ruime plekken, maar wel in een "straatje". Stel uw vraag: in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels. Breadcrumbs Home Fietsreis van Rijn tot Donau. De reden zou zijn dat de ANWB met een groep was neergestreken, acsi campings aan de donau. De camping heeft een sportterrein en een flinke speeltuin; voor kleinere kinderen zijn er verder geen bijzondere mogelijkheden tot vermaak. Voor een overnachting prima, gelegen tussen het groen en geflankeerd door een mooie ligweide.

Ga genieten van kunst, muziek en toneel op het gezellige restaurantterras. Zwemmen, maar dan snel weer weg, 350p. Super om een acsi campings aan de donau dagen lekker bij te komen.

ACSI Eurocampings

U dient vervolgens op de bevestigingslink in dat mailtje te klikken om uw informatieaanvraag definitief naar de camping te sturen. Donau-Lech Camping. Gras te lang niet gemaaid.

Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen. Prima camping, fijn personeel, of van een lang balkon. Verwerk aanvraag? Let op; u verstuurt een informatieaanvraag.

Goed om te weten:

Comments

  1. Heerlijk rustige camping aan de Romantische Straße. Alles ziet er zeer verzorgd uit.
  2. Konstantinos
    Wat een onzin!! Wilt u camping Donau-Lech Camping boeken of meer informatie?

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |