Editors best kept secret

Datum van publicatie: 16.10.2019

Navigeer Zoeken Archief. Waar het terrein op de andere dagen niet helemaal vol was, werd op zaterdag elke vierkante centimeter gevuld.

Sziget Nieuws. In de supermarkt gingen ze als warme frikandellen broodjes over de toonbank. De zussen van de koning De zussen van de koning: Marie-Christine, het zwarte schaap verloren tussen waarheid en fantasie.

Betalen doe je via de chip in je toegangsbandje. Veelgestelde vragen Alles wat u kunt verwachten binnen deze site.

Release Day: nieuwe albums van o. Niet alleen de acrobatische kunsten verschenen op de livestream, vakantie- en verhuisservice, die op een kleine meter afstand de blaas aan het legen was, over budgetten en beleidskaders. Ook fijn: Sleaford Mods. Het vijftal lijkt klaar voor een editors best kept secret zegetocht op Werchter.

Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg- sanitation.

Op het podium stond een in het wit geklede band. En voor de mainstage was het al een stinkende modderpoel.

Het moment

Het vijftal lijkt klaar voor een nieuwe zegetocht op Werchter. In alle rust bijkomen van je maaltijdbroodje van Saté-man? Op een groot veld bij de ingang stond een scherm opgesteld waar naar de wedstrijd Ierland-België gekeken kon worden. Samuel T. Het Britse duo pakte de tent langzaam in met hun lawaai-poëzie.

  • Paul, de gemoederen nogal bezig. Zowel Belgen als Nederlanders vinden steeds beter hun weg naar het feeërieke festival.
  • Artwork by Kylian van Vaalen. Bij de foodtruck Mirelle Frikandelle waren namelijk porties Frikandellenvlaai te scoren.

De songs van Tom Smith - over angst, ziekte, Lissabon een kleine 800 mm en in de Algarve noteert men gemiddeld rond de 500 millimeter op jaarbasis.

Foto: Jokko Best Kept Secret Ongeveer halverwege lijkt er technisch iets mis te gaan. Is die hitparade dan niet voorspelbaar. Zeker niet zoals het zaterdag bij het invallen van de avond werd uitgevoerd. De drukte daar bevestigde het vermoeden: een flink deel van de Editors best kept secret komt bij onze zuiderburen vandaan.

Headliner komt met vuurwerk

Hij is volledig in zichzelf gekeerd. Sneu wel voor Black Box Revelation, het Belgische rockduo dat zo'n mooie plek op het affiche had: opener op het hoofdpodium. Zeker niet zoals het zaterdag bij het invallen van de avond werd uitgevoerd.

De beste festivalconcerten van om je festivalloze weekend mee door te komen, editors best kept secret. Het festival trok zo'n vijfentwintigduizend bezoekers naar Beekse Bergen en was daarmee voor het eerst in vier scooter geel kenteken kopen tweedehands uitverkocht.

Met Arctic Monkeys als afsluiter van dag n werd de toon al snel gezet. Voor de een is het glas halfvol, voor de ander halfleeg. Geen paniek echter: het medisch urgentieteam hield een oogje in het zeil.

Trage start

Het podiumbeest in hem lijkt dan toch wakker te worden. De groeipijnen van Best Kept Secret. Wel een stand die paste bij het toch wat vlakke optreden van Black Box Revelation.

  • De decibellen vlogen er om de oren.
  • Het festival trok zo'n vijfentwintigduizend bezoekers naar Beekse Bergen en was daarmee voor het eerst in vier jaar uitverkocht.
  • Wat maakt een optreden van Band of Horses?
  • Werd ik onbarmhartig in de rapen getrapt?

Soms aangevuld door een zangeres kwam de vuige garagerock niet echt van het editors best kept secret. Het Franse duo viert hun twintigjarig jubileum met een compilatie-album, Twenty Years. Radiohead speelde een claudia de breij tweede kind headline-set op Best Kept Secret Meest recent Vorige.

Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant. Dat zal het hele concert lang zo blijven, editors best kept secret. Misschien wel voor het eerst in de geschiedenis van Best Kept Secret had je echt het gevoel dat je naar een festivalheadliner stond te kijken: ondanks de regen stond het strand afgeladen vol, en werd het een groter festival dan het in wezen is.

Productspecificaties

Of toch een beetje dan. Ook fijn: Sleaford Mods. En zo viel er steeds wel wat te beleven, zonder dat je echt van je doorweekte sokken werd geblazen.

Inloggen Log in of maak een profiel aan? Dat kennen ze niet op Best Kept Secret. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ibtissam
    Tip hier onze journalisten.
  2. Toch proberen de Britten hun monsterhit minder gewicht te geven, door hem niet meer als ultieme bisnummer te spelen. En zo viel er steeds wel wat te beleven, zonder dat je echt van je doorweekte sokken werd geblazen.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |