George van de jungle film

Datum van publicatie: 11.07.2019

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Welker, Frank Frank Welker. Humor is zelfs nog beneden kinderniveau.

Domme ingesproken stemmen. Richard Roundtree. Leuk in elkaar gezet! Our Planet - Behind The Scenes. Verschrikkelijke komedie waar je met plaatsvervangende schaamte naar zit te kijken. George wordt door Ursula voorgesteld aan haar moeder, Beatrice Stanhope.

George of the Jungle is een Amerikaanse komische film gebaseerd op de gelijknamige animatieserie uit

Dit bericht bevat geen recensie, Holland Holland Taylor! Taylor, george van de jungle film, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen. Heb hem gehuurd nichtje kwam op bezoek en vond 't best meevallen. Die schaamteloze NL-synchronisatie blijft genieten, ik heb deze film vroeger ontelbare keren op video gezien en kan George dan ook niet meer objectief beoordelen!

Let op : In verband met copyright is het op MovieMeter.

Navigatiemenu

Thomas Haden Church 1. Anne Zoetermeer Nederland 20 september Sassenheim 16 mei Taylor, Holland Holland Taylor. Ursula arriveert niet veel later. Richard Roundtree. Ik heb genoten maar niet de alle beste film.

De film George uit de Jungle is uitgebracht in en duurt 92 minuten. Wachtwoord vergeten! Maarten van Krimpen     Lijkt me geen leuke film. Roundtree, Richard Richard Roundtree. Slecht geacteerd. Lees verder op IMDB. Leuk item.

Productbeschrijving

Diep in het hart van de Afrikaanse jungle wordt een jongetje opgevoed door gorilla's. Inloggen met Facebook Twitter Google Microsoft. De kleuren zijn uitstekend verzadigd en het contrast is bijzonder sterk. Blijft een top film ,al kijk je het voor de 10e keer deze film gaat niet vervelen.

Geef ook een reactie in dit topic. Verkoop door partner van bol. Markeer dit bericht als mijn persoonlijke mening of recensie van deze film. George of the Jungle 2 is vooral leuk voor de kleintjes vanwege de aanwezige slapsticksituaties. E-mail deze pagina.

Gezien door

Jungle - Geklungel min Een ultrakorte compilatie met bloopers die zich tijdens de opnamen van George of the Jungle 2 voordeden. Even als het commentaar van de verteller. Ik heb een tijd gehad dat ik deze film achter elkaar bleef kijken Zo zijn de speciale effecten niet altijd van niveau en is het verhaal er behoorlijk met de lange haren bijgesleept.

Anderen mogen mijn e-mailadres zien.

Ze vinden Georges boomhut, george van de jungle film, en Lyle schiet George neer. Het beeld is over het algemeen zeer aangenaam en ook het geluid mag er wezen. Sam Weisman. Marcus Coloma Beverly Hills Chihuahua 2 11, Let op. Toon meer Toon minder. Die schaamteloze NL-synchronisatie blijft genieten, ik heb deze film george van de jungle film ontelbare keren op video gezien en kan George dan ook niet meer objectief beoordelen.

George of the Jungle 2 is vooral leuk voor de kleintjes vanwege de aanwezige slapsticksituaties. Jungle - Geklungel min Een ultrakorte compilatie met bloopers die zich tijdens de opnamen van George of the Jungle 2 voordeden. Heb hem gehuurd nichtje kwam op bezoek en vond 't best meevallen.

Meer details

Maar verder gewoon heel erg simpel maar zeer vermakelijk. Dit is een geweldige film die je zeker een keer gezien moet hebben.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Ook deze film keek ik vroeger wel honderd keer achter elkaar. Slecht geacteerd ongeloofwaardig plot. Wiki Contact Algemene voorwaarden en privacybeleid.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ook een stuk beter dan het overbodig vervolg. Wie graag de hoofdacteur what's his name halfnaakt ziet rondhuppelen, dan is de film voor jou.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |