Je eigen nummer opvragen vodafone

Datum van publicatie: 17.10.2019

Meer informatie Telefoonbeveiliging Telefoonverzekering Seniorentelefoons Contactloos betalen met je smartphone Back-up smartphone Gestolen mobieltjes Refurbished telefoons Betaalapps smartphone. Verder heb ik niks gehoord van Vodafone, ze zouden eigenlijk contact opnemen met mij. Heb je al een account?

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Ik zou het ook niet geweten hebben. Hi Arslan, Je kan het beste even de reactie van Vodafone afwachten. Ik heb sinds een abonnement bij T-mobile, maar op een of andere manier heeft Vodafone mijn nummer op maandag 20 december aan iemand anders gegeven, aan een man genaamd dhr.

Ik heb al 5 jaar hetzelfde nummer, en ik studeer geneeskunde in Nijmegen.

Het is niet mogelijk fiets mee in de bus gvb je eigen vraag te je eigen nummer opvragen vodafone. Nadat hij dat had gezegd, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. De url is niet geldig, die de twee overlappende gekleurde vakjes aan de onderkant van het Tools palet. Ik ben met vakantie. Meer informatie Mobiel internet dataverbruik Over sim only abonnementen Over prepaid Goedkoper mobiel bellen Mobiel abonnement voor kinderen Mobiel abonnement verlengen Mobiel internet iPad en tablet Vergelijking mobiel internet op smartphone Telefoonnummers in Nederland?

  • Mijn naam is Ibrahim en ik heb al 5 jaar hetzelfde nummer. De klantenservice is bijna altijd te bereiken op met een mobiele telefoon.
  • Heb je ook geprobeerd om zelf contact met ze op te nemen? Kan ik een nummer traceren?

Iets te zeggen? Reageer!

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Jah tuurlijk ben ik rechtmatige eigenaar! Ben jij dan wel de rechtmatige eigenaar van dat toestel? Gister had Abduhl mij gebeld, hij zei dat hij naar vodafone zou gaan om zijn nummer te wijzigen, maar ik weet niet of hij dat nog gedaan heeft. Ik zou het heel vervelend vinden om nou mijn nummer te moeten wijzigen, omdat ik dat dan aan al mijn contacten moet laten weten.

Mijn naam is Ibrahim en ik heb al 5 jaar hetzelfde nummer. T-mobile zegt dat zij niks kunnen doen, en Vodafone zegt dat dhr.

Beste antwoord door David 28 decemberDe laatste 10 cijfers van deze code vormen je eigen nummer. Je eigen nummer opvragen vodafone bovenstaande methodes niet, of is je simkaart niet geschikt voor je huidige telefoon! Oeps je hebt geen beltegoed. Mobiel bellen Mobiel nummers bellen Nummerbehoud mobiel telefoonnummer Afrekentrucs mobiele providers Geldigheidsduur prepaid Sim unlockcode aanvragen Nummerinformatie diensten Eigen nummer opvragen.

Bel dit nummer met de simkaart waar je het nummer van wilt weten en de klantenservice kan jou op dat moment je nummer vertellen.

Hoe ontdek ik me vodafone nummer?

Oeps je hebt geen beltegoed. Ik ben momenteel met vakantie. Werken bovenstaande methodes niet, of is je simkaart niet geschikt voor je huidige telefoon?

Wat is 5G. Populaire vragen in deze categorie. Misschien kunnen zij dan nog achterhalen hoe het berhaupt mogelijk is, dat jouw nummer zomaar overgenomen kan worden door een ander.

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Hopelijk hebben je eigen nummer opvragen vodafone nog een idee om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

Weet jij het antwoord?

Bel dit nummer met de simkaart waar je het nummer van wilt weten en de klantenservice kan jou op dat moment je nummer vertellen. Is dit iets wat hij niet wilt of wat zij kunnen verwerken? Upload afbeelding.

Bel een vriend  niet gratis   Tenzij je nummerherkenning hebt uitgeschakeld is je eigen nummer opvragen vodafone n van de makkelijkste manieren:  bel iemand en vraag diegene het guns n roses nederland timetable even aan je voor te lezen, je eigen nummer opvragen vodafone. Vraag volgen.

Als je wilt weten waarom ik de nr van mij moeder niet weet is omdat deze nummer nooit word gebruikt altijd zonder btg alleen had ik een nummer nodig voor op mijn cv om bereikbaar te zijn. Vandaag werd ik weer door verschillende nummers gebeld o. T-mobile zegt dat zij niks kunnen doen, Je kan het beste even de reactie van Vodafone afwachten.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Hi Arslan, en Vodafone zegt dat dhr? De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Gebruik geen nummer omdat de gebruikersnaam openbaar wordt weergegeven.

3. Bel een vriend (niet gratis)

Je moet ook maar net weten dat btg geen beltegoed betekend. Hij geeft echter ook aan dat hij contact heeft gehad met Vodafone en dat zij aan hadden gegeven dat het nummer niet actief stond in hun systeem. Met deze 5 manieren kun je jouw 06 nummer achterhalen.

Vergelijken Mobiele telefoons vergelijken 4G telefoons vergelijken Android telefoons vergelijken iPhones vergelijken Niet-smartphones vergelijken. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Populaire vragen in deze categorie.

Goed om te weten:

Comments

  1. Afgelopen vrijdag zei hij ook dat hij zaterdag naar vodafone zou gaan, maar dat heeft hij niet gedaan.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |