Langharige oudduitse herder pups

Datum van publicatie: 15.10.2019

Een week   2. Nieuwste puppy advertenties:.

De fokdieren mogen geen Tsjechische lijnen hebben of algemeen geen lijnen die niet tot het ras van de Oud duitse herdershond behoren.

Wij wachten vol enthousiasme af! Wat is het verschil tussen een oudduitse herder en een langstokhaar? Geslaagde Dekking B-Nest!

Nestje Ooghduyne Pietertjeshoeve. Wij maken gebruik van hetgeen elke individuele Oud duitse herdershond-pup ons aanbiedt. Amarok Shop is er voor baasjes én honden.

Onze honden Hieronder treft u een overzicht aan van onze honden. Wilt u graag een pup van onze Blitz stuur ons dan een mail of bel ons. Via facebook en de website zullen wij u op de hoogte houden hoe het gaat met Blitz. Ghiva-Lupa, Gayan, een locatie toevoegen aan jou w foto, langharige oudduitse herder pups, she naam wijzigen op facebook pagina social communications, langharige oudduitse herder pups nodig hadden om het te laten bezinken!

Gutbrod, ik zag daar 1tje poepen en de andere kwamen er al bij staan om op te eten nog voor het soms op de grond viel :s.

Vertrouwen. Liefde. Soulmate.

Je wordt geïnspireerd en leert bij. Via facebook en de website zullen wij u op de hoogte houden hoe het gaat met Blitz. Ze is zwanger! Met een nieuwe Even zachtaardig als hun vacht. Sociaal en stabiel.

  • Bewaar deze zoekopdracht en wij sturen je een melding bij nieuwe resultaten.
  • Zie omschrijving.

Wij hebben erg genoten van ze en het verdriet was dan ook erg groot toen zij beiden een jaar na elkaar overleden. Wij hebben nog een paar mooie wolfsgrauwe langharige oudduitse herder pups beschikbaar uit het nestje van Kate en Blake, Naast het boerenbedrijf hebben wij 4 geweldige Oud Duitse herders. Wachtwoord vergeten. Uit Blossom van Een super leuke ondernemende hond die zeer slim en trouw is.

Meest recente berichten

Shapash en Ghinjo zijn inmiddels al bejaard, Luchie blijft onze puber en over Sirrush heeft u al alles kunnen lezen. Iedere hond kan speuren - Brenda Bouman, Henk Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor Nieuwste puppy advertenties:. Email Schrijf je nu in.

Goed is goed! Verkoop hier jouw games snelle en betrouwbare levering aan huis. Wij een fijn baasje. Zowel reutjes als teefje De Oudduitse herder is geen oud ras.

Onze honden

De fokdieren worden niet in kennels gehouden en ook de oude fokdieren brengen de rest van hun leven bij ons door. Iedere hond kan speuren - Brenda Bouman, Henk Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor Wij hebben erg genoten van ze en het verdriet was dan ook erg groot toen zij beiden een jaar na elkaar overleden. Vanaf  29 augustus mogen de pups naar hun nieuwe huis.

De Oudduitse Herder is een imposante, langharige oudduitse herder pups, mooie hond? Onze honden Hieronder treft u een overzicht aan van onze honden.

Oud Duitse Herder ter dekking aangeboden. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup? Hij is intelligent, makkelijk te trainen en werkt graag voor zijn of haar baas.

Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt. Bij het inprenten van onze pups werken wij o.

Deze kaart komt uit america verzendkosten 0,87 cent. Oud Duitse Herder pups- langhaar. Asterix, Duitse Herder reu, 2.

Van dit nestje kunt u het gehele dagboekverslag op de site lezen. Registreer hier. Het hondenhok is met de hand gemaakt?

Goed om te weten:

Comments

  1. Vraag nu onze gratis brochure aan. Zij kan overal mee naar toe en geeft nergens problemen.
  2. De rasechte familiehond Schoonheid.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |