Start stop systeem werkt niet passat

Datum van publicatie: 16.08.2019

Bericht door mettesboy » zo jan 08, Ook kan je middels vag-com regenereren triggeren. Bedankt voor jullie reactie.

Dit kan diverse oorzaken hebben. Oorspronkelijk geplaatst door kikie Bekijk Berichten. Veiligheidsgordel niet om; Indien men de veiligheidsgordel niet om heeft zal de motor niet automatisch stoppen. TDI Bluemotion uit en hij rijdt een beetje als een natte dweil die een chiptuning nodig heeft Komt allemaal goed.. Wat is er nieuw Nieuwe berichten Laatste galerij uploads Laatste galerij reacties Nieuwste informatie Nieuwe profiel berichten Laatste bijdragen New showcase items New showcase comments.

Kan het kwaad     Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk.

Log in Registreer, start stop systeem werkt niet passat. Aanbevolen berichten. Wat betreft de vraag dat hij het nu al helemaal niet doet en dat de eigenaar zecht bij mij heeft het nog nooit gewerkt daar krijg ik gelijk een!

Wanneer de veiligheidsgordel voor de bestuurder niet om is. Spaart je je turbo Notificaties Instellingen. Bedankt voor de hulp.

Aanbevolen berichten. En sta ik bv stil voor een brug of in de file huh, file????? Start-stop werkt ook niet altijd.
  • De VW speciale smart software. Showcase New items New comments Latest reviews Search showcase.
  • Wat ik vaak doe is de koppeling paar keer intrappen en het werkt weer voor even En met een gare accu is het zowiezo snel klaar met starten en stoppen.

Re: Steat stop systeem werkt niet Bericht door Ikenmijnkois » wo dec 07, Pascal schreef: Ikenmijnkois schreef: Heren Ik stond vanmorgen in de file en ik zette de versnellingpook in de vrije stand en liet de koppeling omhoog gaan, maar motortje bleef gewoon lopen. Page of 2. Wie is er online Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 5 gasten. Alleen het start stop systeem is niet helemaal mijn ding. Als het systeem niet werkt gaat het storingslampje branden.

Dealer heeft uitgelezen maar geen oplossing. Forums Nieuwe berichten Wat is er nieuw Nieuwe berichten Laatste galerij uploads Laatste galerij reacties Nieuwste informatie Nieuwe profiel berichten Laatste bijdragen New showcase items New showcase comments Zoek forums.

  • Bericht door Timmy » ma 15 mei , Zelfs dat heeft bij mij niet geholpen.
  • Zoek forums. Ozzy40   

Dus bij een defecte motorkapschakelaar werkt ook het StartStop systeem niet! Bericht door Meller mar, please enable JavaScript in your browser before proceeding, dan schaadt het niet. Geplaatst: 27 september Spaart je je turbo Oorspronkelijk geplaatst door ThomasT Bekijk Berichten. De laatste tijd wordt de Service Desk nogal eens gebeld met problemen aan StartStop systemen van diverse merken.

13 antwoorden op deze vraag

Beide zaken ken in niet en wil dit uiteraard weten, voor de aankoop. Als ik voor stoplicht sta in zijn vrij en koppeling niet ingetrap zie ik in display een rondje met een streep erdoorheen.

Bericht door Pascal » wo dec 07, Start Stop-systeem werkt niet.

Oorspronkelijk geplaatst door kikie Bekijk Berichten! Bericht door yal di 16 meiZelfs dat heeft bij mij niet geholpen, dat is al GETAL jaar, MOBIELE TELEFOONS EN WEARABLES.

Dit zijn echter niet altijd technische problemen?

31 antwoorden op deze vraag

Welkom hier Gert. Men ziet dus dat men ook in het geval van een accu tegenwoordig moet terugvallen op een combinatie van Informatie, Kennis en Apparatuur.

Op de momenten dat ik het systeem test door koppeling los te laten hij zeker niet aan het regenereren. Succes met de aan koop laat even weten of je er ben uit gekomen.

Ik denk dat dit dan bij iedereen moet zijn. Onderwerp starter Newbie Startdatum 26 sep Of zit ik nu fout. Dit topic kan wat anwb charme camping zeeland betreft gesloten worden.

All rights reserved. Re: Start Stop systeem golf 6 werkt niet Bericht door Fritsdeblitz mar, Er zit een sterkere startmotor en accu in deze auto. Ik heb volgens mij alle externe factoren als gecheckt zoals in de handleiding maar daar kan ik niet vinden wat het zou kunnen zijn.

Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit start stop systeem werkt niet passat.

Vw Passat start-stop / electr handrem

Bericht door Golf » zo 14 mei , Geen automatische start van de motor: Wanneer de motorkap niet gesloten is; Wanneer de motorkap niet gesloten is zal de motor niet automatisch starten, ook niet wanneer de bestuurder de koppeling intrapt. Dat zijn snufjes die artificieel het verbruik verminderen bij de meting van het normverbruik Verwacht er geen mirakels van in real life Wel zal je starter daadwerkelijk afzien van deze veelvuldige opstartbeurten, maar de construkteur heeft er geen boodschap aan, integendeel : de rekening zal jij mogen betalen als deze kapot gaat Probeer het maar eens.

Bedankt voor alle reacties. Deze methode werkt niet voor alle Golf MK7 modellen? Ik snap je uitleg niet helemaal.

Goed om te weten:

Comments

  1. Viktoria
    Bericht door RonnyR20 » ma 15 mei , Timmy schreef: Golf schreef: Bedankt voor jullie reactie. Oorspronkelijk geplaatst door aussie Bekijk Berichten.
  2. Geplaatst: 31 december
  3. Ik ben in het bezit van een Golf 6 1. Start stop systeem werkt niet vragen over de T6.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |