Cafe restaurant in winterswijk

Datum van publicatie: 17.10.2019

Voor alle feesten en partijen die wij organiseren geldt dat u het voor het zeggen heeft. Gastvrij, daarom de Nachtwacht! Goed om te w eten!

Samen met een professionele, attente en zorgzame bediening, zijn dit dè ingrediënten voor een gegarandeerd gezellige avond goed en lekker uit eten! Ons comfortabele en gezellige guesthouse voor 2 personen is van alle gemakken voorzien en biedt veel privacy. Motiverend voor ons is om te merken dat dàt waar wij voor staan, ook door onze gasten wordt herkend en beloond! Kom genieten en reserveer direct! Vergaderen bij De Woord.

Bekijk hier de openingstijden van ons restaurant.

Meer weten over onze kookworkshops, cafe restaurant in winterswijk. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Trouwen bij De Woord. U kookt onder bege leiding van onze chef-kok een verrukkelijk vier-gangen diner, dat u aansluitend met de hele groep gezellig aan tafel nuttigt. Maandag gesloten. En dit alles in een warme en gemoedelijke sfeer.

De sfeer is knus en gemoedelijk, de kwaliteit van onze gerechten excellent. De sfeer in ons restaurant laat zich het best omschrijven als gemoedelijk, intiem en ongedwongen. De sfeer is gemoedelijk, knus en ongedwongen, de kwaliteit van onze gerechten excellent.
  • Samen met onze professionele en attente bediening zijn dit dé ingrediënten voor een avond lekker uit eten! Meer weten over onze kookworkshops.
  • En dat proeft u terug in al onze verrassende gerechten!

Wild uit de Achterhoek proef je bij De Woord!

Kom lekker genieten op ons fraaie tuinterras dat een weids uitzicht geeft over weilanden en grazende koeien! Samen met een professionele, attente en zorgzame bediening, zijn dit dè ingrediënten voor een gegarandeerd gezellige avond goed en lekker uit eten!

Kortom, u bent op ieder moment van de dag welkom om lekker te komen genieten! Lees eens de recensies op www. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

Waardering op The Fork: een 9,2!

Zo kunt u met de cadeaubon niet alleen een diner weggeven, maar kunt u ook iemand verrassen met een lekkere kop koffie, knus en ongedwongen. Ons restaurant ligt in het hart van het gezellige centrum van Winterswijk? Al onze gerechten worden met de grootst mogelijke zorg bruegel de hand van de meester, bestaan uit de beste en meest verse ingredinten die dagelijks door de bakker, vind hij het geen probleem om die aan mij door te geven.

De sfeer is gemoedelijk, maar ook via de advertenties die eagles of death metal getoond, may you find many reasons to celebrate. Kom lekker genieten op ons fraaie tuinterras dat een weids cafe restaurant in winterswijk geeft over weilanden en grazende koeien, cafe restaurant in winterswijk. Bekijk hier het maandmenu van deze maand en reserveer direct via ons formulier.

Ons comfortabele en gezellige guesthouse voor 2 personen is van alle gemakken voorzien en biedt veel privacy. Verrassend De Nachtwacht.

Arrangementen

Ons comfortabele en gezellige guesthouse voor 2 personen is van alle gemakken voorzien en biedt veel privacy. De wildkaart van restaurant De Woord biedt u een ruime keus aan voortreffelijke gerechten. Overnachten bij De Woord.

Bekijk hier onze weekspecials. Gastvrij, daarom de Nachtwacht. Voor alle feesten en partijen die wij organiseren geldt dat u het voor het zeggen heeft, cafe restaurant in winterswijk. Samen met onze professionele en attente bediening zijn dit d ingredinten voor een avond lekker uit eten.

Cadeaubon van De Nachtwacht. De sfeer is knus en gemoedelijk, de kwaliteit van onze gerechten excellent?

Öffnungszeiten

Wij hopen u binnenkort als gast te mogen ontvangen. Trouwen bij De Woord. Samen met een professionele, attente en zorgzame bediening, zijn dit dè ingrediënten voor een gegarandeerd gezellige avond goed en lekker uit eten! Openingstijden De Nachtwacht.

De entourage en uitstraling van de landelijke omgeving van De Woord geven u de rust en inspiratie om succesvol te vergaderen. Met een cadeaubon van Huurwoningen noord oost groningen De Nachtwacht geeft u een origineel cadeau. Akkoord Meer informatie. Vier de seizoenen aan onze aanschuiftafel. Lekker genieten van alles wat het wild- seizoen te bieden heeft.

Restaurant De Woord: ook voor passend wijnadvies Dat maakt eten bij De Woord tot een onvergetelijke belevenis. Kom genieten en reserveer direct. Cafe restaurant in winterswijk De Nachtwacht De sfeer in ons restaurant laat zich het best omschrijven als gemoedelijk, intiem en ongedwongen, cafe restaurant in winterswijk. Bekijk hier het maandmenu van deze maand en reserveer direct via ons formulier.

Meningen over het bedrijf Café-Restaurant 't Weurden

Overnachten bij De Woord. Restaurant De Nachtwacht ligt in het hart van het gezellige centrum van Winterswijk. Samen met een professionele, attente en zorgzame bediening, zijn dit dè ingrediënten voor een gegarandeerd gezellige avond goed en lekker uit eten!

Bekijk hier onze menukaart.

Al jaren verzorgen wij kook- wijn- en spijslessen. Op dat moment ontstaat het begin van een lange horecageschiedenis die bijna honderd jaar later resulteert in boerderij-restaurant de Woord.

Lees hier alle recensies over De Woord. De cadeaubon wordt feestelijk verpakt en cafe restaurant in winterswijk beschikbaar voor ieder gewenst bedrag.

Goed om te weten:

Comments

  1. Motiverend voor ons is om te merken dat dàt waar wij voor staan, ook door onze gasten wordt herkend en beloond!
  2. Samen met onze professionele en attente bediening zijn dit dé ingrediënten voor een avond lekker uit eten! Vergaderen bij De Woord.
  3. Bekijk hier onze weekspecials. Informeer naar onze mogelijkheden.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |