Geluk zit in een klein rompertje

Datum van publicatie: 17.10.2019

Leuk zo, dat rompertje op een kaart. Nieuwere post Oudere post Homepage.

Was van plan niets meer te kopen,dit wordt moeilijk!! Clear stamp: EC Eline's words sweet baby. Heel lief kaartje ,schattig hoor Tineke!

Overige artikelen waarbij duidelijk een andere levertijd staat aangegeven. Deze keer gebruikte ik Shape art Shield 2.

Geld terug. Wat zijn de betaalmogelijkheden. Slider Positie. Clear stamp: EC Eline's words sweet baby. Rimmie 15 januari om Heel lief kaartje ,schattig hoor Tineke.

Leuk als je er zoveel mensen blij mee kunt maken.
  • Leuk zo, dat rompertje op een kaart. Eromheen leuke kleine diertjes met autootje, flesje, speen en rammelaar.
  • De verzendkosten worden automatisch berekend en getoond bij je winkelwagentje. Gebruikte materialen Marianne Design:.

Beschrijving

Handgemaakte artikelen. Groeten van Femminde. Heel mooi dit babykaartje Tineke voor de kersverse opa en oma Rosina 14 januari om Als basis nam ik weer een zo leuke mal van Dutch Doobadoo. Wanneer je besluit je geld terug te willen is dit geen enkel probleem.

Groetjes Rimmie. Anoniem 14 januari om This is just gorgeous; I love the shaped base and all those super cute die cut details :- Thanks for sharing this with us at The Ribbon Girl challenge.

Scraptastisch 15 januari om Geld terug. Een optie kiezen Zwart Wit.

Veel gestelde vragen. Rimmie 15 januari om Kat W 14 januari om Vandaag het 1e kaartje, de 2e volgt volgende week want die is nog niet af.

Paper bloc: PB Eline's Babies blue. Was van plan niets meer te kopen,dit wordt moeilijk!. Als het niet in de brievenbus past of de waarde van de bestelling is dermate hoog dat het risico op beschadiging groot is dan versturen wij het via een pakketje. Levertijd werkdagen. Kwaliteit gewaarborgd.

Gerelateerde producten

Leuk als je er zoveel mensen blij mee kunt maken. Deze keer gebruikte ik Shape art Shield 2. Geen probleem Je stuurt de artikelen op eigen kosten retour. De kosten hiervan zijn 5,95, dit is een aangetekende verzending.

Handgemaakte artikelen.

Veel gestelde vragen. Bestellingen boven de 45,- worden gratis door ons verzonden binnen Nederland. Deze website maakt gebruik van cookies Om het winkelen gebruiksvriendelijker te maken voor jou gebruiken wij cookies op Mi Toetie, geluk zit in een klein rompertje. Een goede zondag met je gezin.

Anoniem 15 januari om Als het niet in de brievenbus past of de waarde van de bestelling is dermate hoog dat het risico op beschadiging groot is dan versturen appeljam maken zonder geleisuiker het via een pakketje.

Een optie kiezen Korte mouw Lange mouw.

November 2016

Verdien 15 spaarpunten! Ik ging aan de slag met de schattige babymaterialen van Marianne Design. Speenkoord Zwart Wit.

Nieuwere post Oudere post Homepage. Schattig en stoer!? Deze kaart wil ik mee laten doen bij:.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |