Molen de zwaluw speeltuin

Datum van publicatie: 16.10.2019

Wij waren enthousiast voordat we gingen, aangezien het er op internet goed uit ziet. Vriendelijk personeel en erg attent. Liefdeloos klaargemaakt pruts product, helaas.

Met pasen zijn we wezen eten bij molen de zwaluw. Lijst wordt bijgewerkt Ik heb er vandaag gegeten. Ook aan de kinderen is gedacht, daar er een leuke speelhoek is. Consumpties werden niet goed opgenomen, maar dat hebben we maar zo gelaten.

Bij aankomst in de bowlingruimte was er niemand bij de balie, dus na bijna 10 minuten heb ik ze opgebeld en gezegd dat wij al een tijdje stonden te wachten. Gemiddeld 2. Diten Glutenvrij Vegetarisch. De Vries op molen de zwaluw speeltuin april Is dit restaurant geschikt voor dineren. Datum van bezoek: augustus .

We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Hobbyisme ten top, ik kan niemand aanraden er naar toe te gaan.

Hoe was jouw ervaring?

Echt een aanrader om eens bij De Molen te gaan eten.. Niet lekker dus. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. De bediening was super aardig, legde alles uit wat er op tafel stond en welke combinaties er lekker waren. Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 6 restaurants in de buurt Alle attracties in de buurt bekijken. Datum van bezoek: april TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

  • Ga zo door. Wij letten daar namelijk zelf wel op.
  • Na jaren weer ens in molen de Zwaluw.

Van tevoren wisten wij niet zo goed wat we ons er bij voor moesten stellen, het was super leuk. De sfeer is molen de zwaluw speeltuin en erg gemoedelijk. Locatie en contact? Zweeds 1? De kinderen hadden een pannenkoek met kip die ook heerlijk was.

En dat voor een goede prijs.

Meer informatie

Beoordeeld op 13 september Perfect! Wat de rest van de smaak totaal bedierf. Het interieuer heeft een metmorphose ondergaan. Meer informatie.

Beoordelingen filteren. De kinderen hadden een pannenkoek met kip die ook heerlijk was. Er zijn 8 tomaten soep besteld waarvan er 4 geleverd zijn met 1 gehaktballetje en molen de zwaluw speeltuin rest zonder, maar ook heerlijke menu's, de pannenkoeken waren als vanouds! Voor ons dus geen volgend bezoek meer aan de Molen. Het eten, terwijl er op de kaart toch echt mt gehaktballetjes stond.

Waarderingen en beoordelingen

Volgens de medewerker geldt voor Koningsdag aangepaste tarieven. Het was prachtig weer maar dat betekent niet automatisch dat je lang wilt tafelen. Na een uurtje bowlen, bleek dat we 27,50 moesten afrekenen i.

En dan zeker niet voor de prijs die er voor gerekend word

Er stond 1 vleesgerecht op de zomer-menukaart: schnitzel. Is dit restaurant geschikt voor brunch. De sfeer is uitstekend en erg gemoedelijk. Het ziet er heel gezellig uit, en je kunt er heerlijk eten. Friet was heel goed maar de pannenkoek was niet gaar, molen de zwaluw speeltuin. De hoeveelheid beleg was ook niet bepaald rijkelijk. Vriendelijke bediening, zou wat vlotter kunnen zijn.

Eigenschappen

Wie zijn wij? We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Diner, Brunch.

Het was ons inziens niet erg druk, toch duurde het erg lang een uur voordat het eten werd geserveerd. Ga zo door. Bezit of beheert u deze gelegenheid.

Goed om te weten:

Comments

  1. Het eten bij familiereünies is ook heel erg goed, dit is meestal buffet, als je reünie houd is dit meestal in een aparte afgesloten Ga zo door.
  2. Twee uur lang wachten voor het eten! Ik hoop dat we er over een poosje weer gaan eten, als de beurs het toelaat.
  3. Afgelopen zaterdag goed gegeten. Wij hebben hier regelmatig geluncht.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |