Asus er wordt gewerkt aan onderdelen

Datum van publicatie: 08.08.2019

Allerlei reparaties geprobeerd vanwege steeds bevriezend scherm, telkens zelfde foutmelding: installatie mislukt. JohnJ 13 juni -

Een gouden greep! Na de update moest ik mijn printersoftware opnieuw installeren. Piet Middendorp 06 oktober - Kunnen jullie mijn nog veder mee helpen ik hoor van jullie. Anoniem 28 juni -

Piet Middendorp 06 oktober - Virusscanner blokkeert update Ook is het nog altijd aan te raden om anti-virus en andere beveiligingssoftware uit te schakelen - of nog beter - tijdelijk te denstalleren voordat je begint aan het upgrade-proces. Ed 26 juni asus er wordt gewerkt aan onderdelen Dit is het nieuwe updaten in Windows niks doen is prima. Anoniem 24 juni - Update voor Windows 10, mei Vandaag clean install op mijn computer uitgevoerd.

Mijn geluid doet het niet meer, Windows Store doet het niet meer en als ik op systeemherstel druk bij instellingen, gaat hij de hele tijd laden, waardoor ik niet kan resetten.
  • Een week of twee geleden heb ik een nieuwe pc gekocht.
  • F8 save modus herkent hij niet help Redactie weet jullie oplossing AUB.

Soms (maar niet vaak) gaat

Wat ik verder ook doe de PC blijft hangen. Soms lijkt het zo alsof er niet meer gebeurd en de computer stil blijft staan. Misschien deze disconnecten. Microsoft en Avast onderzoeken het probleem en Microsoft heeft uit voorzorg inmiddels de upgrade geblokkeerd voor systemen met Avast. Na upgrade van weer een crash, nu kon ik wel terugrollen naar

Marijke 03 augustus - Ondersteuning nodig met uw Windows computer. Gelijk alles genstalleerd en de update werkt bij mij vlekkeloos. Alle do's en don'ts bij het updaten van Windows 10 Problemen met videokaart. De cursor is wel in beeld en voor de rest draait ook alles.

Recommended Posts

Pc uitzetten, waarna melding komt Undo changes en gelukkig werkt alles nog alleen krijg ik er niet op. De laptop is vrij traag sinds die tijd, dus ik zou wel een schone installatie willen uitvoeren.

Uit eerdere ervaring wist ik dat dit driver probleem kon ontstaan dus de drivers die ik al had staan in een map op de Switch geïnstalleerd.

Schijfopruiming van windows is voldoende. Om erachter te komen of een all-in-one pc ook iets voor jou is, hebben we de grootste voor- en nadelen onder elkaar gezet. Bij mij werkt Windows 10 versie probleemloos en prima zelfbouw desktop van 4 jaar oud. Rudolf 27 mei - Of gewoon boot and nuke gebruiken.

Toen ik hem een

Wat nu? Een optie is om even af te wachten en de computer zijn gang laten gaan, anders even bellen. Lijkt me dat Windows toch met een oplossing moet komen? Een PC die weer snel reageert en waar fijn mee te werken is. Mogelijkerwijs een defecte video chip.

Eddyke 04 juni - Voor mij hoeft deze updates niet meer. Ik moest dan een herstart uitvoeren, soms tot 4 a 5 keer toe toe het toetsenbord wel opstartte en dan deed de laptop weer normaal. Ben ook al twee dagen bezig Heel vervelend voor mij. De totale prijs is ruim onder die van een Android-computer.

Heeft HD problemen Jimmio 08 oktober - .

Windows 10 update blijft hangen

Code om het opnieuw instellen van wachtwoord ontvagen van Microsoft-accountteam. Dat wil ik vermijden en ik heb er best wat voor over om dit opgelost te krijgen zonder een nieuwe windows installatie waardoor ik al mijn software opnieuw moet installeren. Alex 04 oktober -

Een tip is een externe schijf gebruiken voor de backups. Lex 24 mei - ? Hij loopt soms vast bij het opstarten, krijg ik alleen maar een zwart scherm met een draaiende cirkel.

Goed om te weten:

Comments

  1. Wat je nog wel hebt is een sticker met een serienummer op de onderkant.
  2. Hoi Martin, het is inderdaad zo als je via het startmenu zoekt via Windows 10 insider preview, dan heb je op dit moment alleen de beschikking over de Microsoft zoekmachine Bing als je kiest voor op Internet zoeken.
  3. Bij het opstarten is het vergrendelingsscherm wazig. In de reacties horen we graag problemen waar je tegenaan loopt bij de upgrade naar Windows 10

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |