Blue boat dinner cruise amsterdam reviews

Datum van publicatie: 10.07.2019

Gemiddeld Vorige Volgende 1 2.

Inloggen Lid worden. Waarderingen en beoordelingen 4,5  21 beoordelingen. Type reiziger. Beoordeeld op 16 augustus via mobiele applicatie Prima om een dag Amsterdam mee te starten Waardering van reizigers. Datum van activiteit: februari Geheel vrijblijvend houden we de boot maximaal 2 weken voor je vrij, zodat je rustig kunt kijken of iedereen kan!

Baerlestraat, Cornelis Schuytstraat en Jacob Obrechtstraat waar de etalages bijna uit een museum zouden kunnen komen. Group Size Large Group. Type reiziger. Tijd van het jaar. Is dit restaurant geschikt voor lunch. Datum van bezoek: oktober Onze reserveringsmedewerkers maken graag een offerte voor je die ook meteen als optionele boeking geldt.

Amsterdam, Nederland. Is dit een Nederlands restaurant? Beoordeeld op 16 augustus via mobiele applicatie Prima om een dag Amsterdam mee te starten
  • Bij betreden van de boot krijg je oortjes zodat je het verhaal kunt luisteren in 4 talen. Type reiziger.
  • Bedank sergeD

Datum van bezoek: juli Exclusief Binnen- en buitenlands gedistilleerde dranken. We hebben een kids cruise geboekt met 4 volwassenen en 10 kinderen en dat verliep niet helemaal zoals gedacht. De afgelopen jaren met een open sloep, maar die werd vanwege het weer geannuleerd. De service was snel. Alle talen. Tijdens deze rondvaart van 75 minuten ziet u alle hoogtepunten van de stad en de wereldberoemde 'Nachtwacht' van Rembrandt van Rijn in het Rijksmuseum, het grootste en beroemdste museum van Amsterdam.

  • Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden? Er is een toilet in board.
  • Frans 2. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Engels Tours en tickets van Blue Boat Company. Datum van bezoek: maart Beoordeeld op 6 november via mobiele applicatie Bedrijfsuitje. Bekijk alle hotels in de buurt Bekijk alle 4? Geef dit uiterlijk 48 uur voor aanvang van de vaart door. We hielden gewoon van de cruise.

100 Highlights Cruise

Google wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot de vertalingen af, waaronder alle garanties van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk. Tijd van het jaar. Wel stevig aan de prijs, maar aangezien we een arrangement hadden met Blue boat company rondvaartboot Zitplaatsen, Reserveringen.

Ze adviseren hoe kom je er 15 minuten vr het instappen is een goed idee omdat het instappen proces was chaotisch, ga dan naar het neoclassicistische Concertgebouw of het Vondelpark. We zullen je suggestie bekijken! En als je even genoeg kunst gezien blue boat dinner cruise amsterdam reviews, daarnaast is het prima personeel met gevoel voor humor en kennis van zaken.

Het verhaal dat je te horen krijgt door het automatisch systeem is "OK". Uitstekend 7. Deze vermelding verbeteren.

Meer informatie

Meer talen. This content is blocked. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Dat is natuurlijk mogelijk. Bedank richjf

Bespaar geld! Indonesisch 1. Het was echt heel leuk om de bezienswaardigheden te zien op de cruise en het eten was geweldig. We boekten online zo niet te maken zou hebben met de krappe ticketbox. Rondvaart door de Amsterdamse grachten en toegangsbewijs voor de Heineken Experience. Tsjechisch 1, blue boat dinner cruise amsterdam reviews. Datum van activiteit: november Thr boot is volledig overdekt en comfortabel verwarmde.

Hop On Hop Off Bus & Boat Combinatie – 24uur

Beoordeeld op 17 juni Dit maakt een dagje Amsterdam compleet! Natuurlijk mag er uiteindelijk een lager aantal personen aan boord zijn. Deze vermelding verbeteren.

Je raadt het al, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, deze wijk met toepasselijke naam bevat volop musea. Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Bij betreden van de boot krijg je oortjes zodat je het verhaal kunt luisteren in 4 talen. Ze adviseren hoe kom je er 15 minuten vóór het instappen is een goed idee omdat het instappen proces was chaotisch, omdat een ander cruise
  2. Er wordt een mooie route gevaren op een zeer mooie rondvaartboot.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |