Camping le coq hardi bordeaux

Datum van publicatie: 03.08.2019

U dient vervolgens op de bevestigingslink in dat mailtje te klikken om uw informatieaanvraag definitief naar de camping te sturen. Voor ons krijgt de camping er een ster bij. Uw informatieaanvraag is nog niet verzonden naar de camping.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Ruime plaatsen. Toon op kaart. Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. U krijgt eerst een mailtje met daarin uw aanvraag die u nog eens kunt controleren. Fietsen is door de fietspaden zeer goed mogelijk.

Wifi Wifi Aanwezig. Plaatsje bij de ingang, heel oude caravans. Een gasstel en gaslamp mag van haar blijkbaar wel, kort bij de bar was 's avonds wel luidruchtig?

Sinds 13 juli is het voor veel Franse campings verboden camping le coq hardi bordeaux eigen wegwijzerborden te plaatsen. Gemiddelde beoordeling: 8,0. Op onderdelen is de camping rommeling en primitief, een kaarsje niet, maar we houden haar toch in de gaten.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

 • Rhodos Horizon Resort.
 • Zwembad Zwembad Aanwezig. Accommodatie toevoegen.

Fantastisch

Groot met veel zon of groot met veel bomen dus schaduw. In de omgeving Wandelmogelijkheden Fietsmogelijkheden. Terug naar zoekresultaten. Een echte familiecamping gelegen aan een strand met wisselend tij, 3 zwembaden en allerhande ander vertier. Nieuwe zwemparadijs tot 29° verwarmd.

 • Het sanitair is aan vernieuwing toe.
 • Oud en vies sanitair.

Het gebied baadt in de Algemene beoordeling We hebben in juni een week verbleven in een chalet. Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping, camping le coq hardi bordeaux. Wilt u camping Camping Le Coq Hardi boeken of meer informatie. Welke campings hebben plaats?

Boek nu Bekijk campingwebsite. Wilt u camping Camping Le Coq Hardi boeken of meer informatie. Ligging Direct aan zee gelegen Zee op max.

ACSI Club ID

Tussen de zee en de bergen in een vriendelijke. Tweede dag onze voortent onder water gelopen door verstopping , geen direkte hulp van de camping gehad. Dana Beach Resort.

Vriendelijk personeel! U krijgt eerst een mailtje met daarin uw aanvraag die u nog eens kunt controleren. Winkeltje maar klein maar geen probleem want grootwarenhuizen op 1 km. Saturn Palace, camping le coq hardi bordeaux.

Gemiddelde beoordeling: 5,9 Voeg een beoordeling toe! Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Laatste mening.

Receptie slecht bemand, lange wachttijd. Op onderdelen is de camping rommeling en primitief, heel oude caravans, deels ook door het soort publiek op de camping. Wilt u camping Camping Le Coq Hardi boeken of meer informatie? Waardering van reizigers.

U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan. Met partner. CampingNavigator facebook twitter. Paula Burgerhout, camping le coq hardi bordeaux. Deel deze camping met anderen. Meer lezen. Filter op. Sinds 13 juli is het voor veel Franse campings verboden om eigen wegwijzerborden te plaatsen.

Een traditionele camping.

In de directe omgeving van de camping treft men tennisbanen, fietspaden, havens, zeilscholen, strandclubs, fitnesszalen, boottochten, schaal-en schelpdierenspecialisten, natuurreservaten, stranden etc.

Bekijk campingwebsite. Welke campings hebben plaats?

Lopesan Costa Meloneras! Prachtige map met veel tips over de omgeving. Lees meer.

Goed om te weten:

Comments

 1. En niet te vergeten de gemoedelijke sfeer, en de behulpzaamheid bij het oplossen van kleine probleempjes met de caravan, jullie staan klaar voor al jullie gasten.
 2. Abdelghafour
  U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen! Alle voorzieningen zijn er: leuke speeltuin, prima zwembad met glijbanen, jeu-de-boules banen, winkeltje, snackbar.
 3. Ferdinandus
  Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |