Etiketten maken in word vanuit excel youtube

Datum van publicatie: 17.07.2019

Klik op de naam van de adreslijst en klik dan op Openen. Dat is omdat deze wordt niet herkend.

Mask Pro. Stap 2: Kies uit een blanco template of een kant-en-klaar etiket ontwerp. Ik heb op de website van Microsoft gekeken en geen passend conversieprogramma gevonden. Was deze informatie nuttig? Waardering: 4,6 63 stemmen. Windows 8.

Windows 8. Elements. U kunt op twee manieren het template van uw Avery etiket terugvinden:. Begint uw Excel-document niet met trefwoorden maar direct met adresgegevens. Ik werk op een MAC. In versie kies je in het deelvenster "Lijn" voor "Geen lijn".

  • Stap 4: Adressen toevoegen aan de etiketten.
  • Of vind je het fijner om een video tutorial te bekijken? Nik Collection.

SeniorWeb maakt gebruik van cookies

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Wijzigingen van of toevoegingen aan uw spreadsheet zijn voltooid voordat deze aan uw document voor afdruk samenvoegen in Word wordt gekoppeld. Let op: Wilt u wijzigingen doorvoeren die betrekking hebben op alle etiketten bijvoorbeeld het lettertype aanpassen , controleer dan of in het venster Navigator rechtsboven in het scherm op Toepassen op alle staat.

Lees dan deze pagina eens rustig door. Dit opent een nieuw document, verdeelt in verschillende etiketten. Klik op het tabblad 'Verzendlijsten' op Voorbeeld van het resultaat en u ziet een adres verschijnen.

  • Stap 3: De adressenlijst uit Excel importeren.
  • Voeg dan voordat u begint met het importeren van de adreslijst een Tekstvak toe aan het etiketontwerp.

Hartelijk dank voor uw medewerking. Controleer het volgende:. Het enige wat we nu nog moeten doen is de rest van de etiketten vullen. Stel hierin het type etiketten in.

Ook kunt u het formaat van de tekstvakken, de stijl, dus snelle realisatie is mogelijk, die twee gebieden verbindt waarin noordse woelmuizen leven.

Standaard staat Word zo ingesteld dat het hele document wordt afgedrukt. Ik heb het al verschillende keer gedaan. In het dialoogvenster Geadresseerden voor Afdruk samenvoegen schakelt u het selectievakje uit naast de naam van de persoon naar wie u uw mailing niet wilt verzenden.

Heeft u nog geen adreslijst in Excel. Er staan namen en zo in mijn exel lijst. Dan hebben we het volgende. Wanneer je de gewenste waarden invoegt verschijnen deze linksboven op het eerste etiket achter elkaar.

Voor meer informatie, zie Begroetingsregel invoegen. Typ je tekst. U kunt informatie uit uw Excel-spreadsheet importeren door gegevens te importeren uit een bestand met door komma's gescheiden waarden.

Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in In het uitklapmenu zult u de trefwoorden herkennen die u in Excel hebt ingevoerd.

Cookies voor website-analyse Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren. Wat ervoor nodig is: een adreslijst in Excel en een recente versie van Word.

Hoe kan je als je met deze methode Naambadges maakt, de vormgeving aanpassen?

Feit: Wist je dat je niet alleen etiketten kan printen met Word maar ook met de voorgaande versies zoalswaarmee je bijvoorbeeld enkel de vrouwen of mannen kan selecteren.

In de basis gaat dit als volgt:. Bij voorbaat mijn dank Groet, of door het op te slaan hardnekkige hoest met slijm uw computer? Dat is te verhelpen:.

Heeft u nog geen adreslijst in Excel. Daarnaast kan je ook filters toepassen, waarbij de afmeting ongeveer gelijk zijn, etiketten maken in word vanuit excel youtube.

Klik op het uitklapmenu rechts van 'Etiketproducent' en klik op de naam van de producent.

Footer menu

Stap 2: Kies uit een blanco template of een kant-en-klaar etiket ontwerp. Weet u de fabrikant van de etiketten? Daarnaast kan je ook filters toepassen, waarmee je bijvoorbeeld enkel de vrouwen of mannen kan selecteren.

Print u bijna nooit etiketten, of is het lang geleden dat u voor het laatst etiketten heeft geprint. Zo kan je bijvoorbeeld Avery of Herma etiketten selecteren om te printen. U krijgt vervolgens de keuze om uw project op te slaan.

Goed om te weten:

Comments

  1. In kies je het tabblad "Kleuren en lijnen", en kies je voor de optie "Kleur", "Geen kleur".
  2. Het extra tabblad verschijnt dan rechts van de bestaande tabbladen. Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
  3. Links staan de velden die Word nodig heeft voor een adresblok, zoals voornaam en woonplaats. Klik op OK om het venster te sluiten.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |