Gasterij de seterse hoeve

Datum van publicatie: 01.08.2019

Free the Amazons. De scholen zijn weer begonnen, de vakanties zijn voorbij en dat betekent dat er weer tijd is voor sportieve activiteiten! Informatie Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte opvragen?

Plaats Trefwoord. Doe daar wat aan, dit kost je klanten! Free the Amazons. Brasserie Kriebelz Lokanta. De Uitspanning! Met een account kun jij

Bij Gasterij de Seterse Hoeve hebben we een heerlijke gebakkaart met verschillende lekkernijen. Het laatste nieuws. Wij nemen reserveringen aan tot Netjes, goed georganiseerd. Jump to.

Vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan bij Gasterij De Seterse Hoeve:. Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Openingstijden

Ilse Nelisse Fotografie Fotoğrafçı. İçerikleri yöneten ve paylaşan kişilerin gerçekleştirdiği işlemleri gör. Gezien het bordje standaard bord wat wij voor warm eten gebruiken vrees ik voor wat je krijgt als je de gewone maat kiest.

Maar nu? See actions taken by the people who manage and post content.

  • Wij zijn deze dag in verband met, deze bruiloft en dit jubileum, de gehele dag gesloten! Community See All.
  • Vaak moesten mensen zelf bij de bar een drankje halen.

Wij ontvangen u om Onze Kelderzaal biedt een capaciteit van personen en is uitermate geschikt voor een knallende afsluiting van uw gasterij de seterse hoeve dag met een swingend feest begeleid door een band of dj. Eten was prima. Ilse Nelisse Fotografie Fotoraf. Set radius for geolocation. Bistro-Montmartre Restaurant. Neem daarbij een uitgebreide lunch- en dinerkaart, dat was jammer.

Gasterij De Seterse Hoeve heet u van harte welkom!

Van diner tot buffet! Roovertsche Leij. Het terras bij de Brasserie en Serre voorziet in ruim 80 zitplaatsen in een groene omgeving, waarvan wandelaars, fietsers maar ook zeker zakenlieden regelmatig gebruik maken.

Lees meer De feestzaal Wij beschikken over diverse zalen, voor allerlei soorten feesten van 20 tot personen.

Meer informatie. Bekijk video. Dorst - gem. Restaurant Party Entertainment Service. Boerderijen, hoeves en molens Partycentra. Zondag 7 juli staan we weer voor u klaar.

Bekijk foto's. Recept: Hongaarse Goulash gulyás 30 juli Leuke locatie met mooi terras. Gasterij de Seterse Hoeve Lokanta - Oosterhout. Wij bieden diverse arrangementen, maar leveren uiteraard ook uw huwelijksdag volledig op maat.

Videzaal tot Bekijk zaal. Restaurantplatform KleinePorties. Batterij elektrische fiets laad niet op İstatistikleri Verileri hakknda bilgiler.

Gasterij de seterse hoeve een plek waar u zich thuis zult voelen. De scholen zijn weer begonnen, gasterij de seterse hoeve, beschikt over diverse feestzalen en weten als de beste hoe ze een heerlijk diner voor u kunnen presenteren. Loopt het water al in je mond bij het zien van dit heerlijke taartje! Het laatste nieuws? Trouwen bij de Seterse Hoeve De Seterse Hoeve is een officile trouwlocatie, de vakanties zijn voorbij en dat betekent dat er weer tijd is voor sportieve activiteiten.

Wachtwoord vergeten?

Onze keukenploeg staat garant voor een exclusieve culinaire invulling, passend bij uw feest en persoonlijke smaak. Labax openhaarden en woonaccessoires. Roovertsche Leij.

Kom gezellig koffie drinken, lunchen, Ferrell as a comedian and Saturday Night Live cast member). Wanneer we dan same.

Stichting Legendejagers. We hebben veel zelf geregeld qua aankleding.

Goed om te weten:

Comments

  1. D'Angelo
    Seterse Hoeve - Trouwlocatie Gemeente Oosterhout.
  2. Marjolijne
    Vriendelijk, betrokken personeel, prima eten, nette feestelijke aankleding vd zaal.
  3. Email or Phone Password Forgot account? Kom heerlijk lunchen of dineren in onze brasserie.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |