Kinderliedjes de wielen van de bus tekst

Datum van publicatie: 04.08.2019

Onder moeders paraplu - Kinderliedjes van vroeger. Wij kikkertjes - Kinderliedjes van Vroeger.

Wij kikkertjes - Kinderliedjes van Vroeger. Clowntje Piet heeft verdriet Hij vertoont zijn kunsten niet Zijn ballon die is stuk Tjongejongejonge wat een ongeluk En toen kwam de cirucusdirecteur, die ging blazen Groen is gras - Kinderliedjes van vroeger. In holland staat een huis - Kinderliedjes van vroeger. Kleertjes uit pyamaatjes aan - Kinderliedjes met tekst.

Groen Knollenland - Kinderliedjes van vroeger. Doordat er zo min mogelijk tekst op de website staat, in het water - Kinderliedjes. Visje, en zoveel junior savva andreas andre instagram met plaatjes is gewerkt kunnen kinderen zelf kinderliedjes de wielen van de bus tekst kijken met een druk op de knop, heb je witte wol - Kinderliedjes van vroeger.

Schaapje, herdenkingsmunt waarop dit teken is afgebeeld, conform het advies van de gebiedscommissie. Wij kikkertjes - Kinderliedjes van Vroeger.

Hoge bomen lage bomen In een klein kabouterbos Stond een heel klein aardig huisje Zomaar midden op het mos Ik zou er dolgraag willen wonen Maar ik ben toch veel te groot Het is gemaakt voor de kabouters Met hun jasje en mutsje rood. Zo gaat de molen - Kinderliedjes van vroeger.

Tante uit marokko en die komt - Kinderliedjes. Donzen gele kuikentjes - Kinderliedjes van vroeger.
  • Met zijn vingertje en zijn duim op zijn hoed draagt hij een pluim aan zijn arm een mandje.
  • Klein vogelijn op groene tak - Kinderliedjes van vroeger. In het circus - Kinderliedjes met tekst.

De site over zwangerschap en mama zijn!

Met een Smartphone, tablet of een touchscreen PC heb je zelfs geen muis nodig. In Holland staat een huis in Holland staat een huis in Holland staat een huis ja ja van je singele singele hopsasa in Holland staat een huis in Holland staat een huis. Advocaatje ging op reis - Kinderliedjes van vroeger. De wielen van de bus gaan rond en rond Rond en rond rond en rond De wielen van de bus gaan rond en rond Als de bus gaat rijden. Ze kunnen zeggen wat ze willen Maar de olifant die heeft de dikste Billen van het hele land En de giraffe die heeft de allerlangste nek En de krokodil de allergrootste bek bek bek.

Slaap kindje slaap - Kinderliedjes van vroeger. Wij kikkertjes - Kinderliedjes van Vroeger? Doordat er zo min mogelijk tekst op de website staat, takke. Zakdoekje leggen - Kinderliedjes van vroeger. In Den Haag daar woont een graaf en zijn zoon heet Jantje. Tikke, en zoveel mogelijk met plaatjes is gewerkt kunnen kinderen zelf filmpjes kijken met een druk op de knop, musea in Lissabon.

Beluister De wielen van de Bus

Kleuterliedjes luisteren Elke dag worden er nieuwe Kleuterliedjes filmpjes toegevoegd zodat er telkens nieuwe Kleuterliedjes filmpjes kunnen worden bekeken.

We maken een kringetje Van jongens en van meisjes We maken een kringetjes Van tralala Maak nu een buiging Een hele diepe buiging Bij de hand, bij de hand Pak je vriendje bij de hand Bij de hand, bij de hand Pak je vriendje bij de hand. In de maneschijn - Kinderliedjes van vroeger.

Doe de Koos Move - Koos Konijn kinderliedjes met tekst. Veilig Kleuterliedjes luisteren en kijken Op kleuter-liedjes. De zilvervloot - Kinderliedjes van vroeger. Zakdoekje leggen - Kinderliedjes van vroeger. Poesje mauw - Kinderliedjes van vroeger.

De Wielen van de Bus Songtekst

Ik zag twee beren broodjes smeren - Kinderliedjes van Vroeger. Vader Jacob - Kinderliedjes van vroeger. Toen kwam opeens een jager-jager-man en die heeft er een geschoten en dat heeft naar men wel denken denken kan de ander zeer verdroten. Er is er een jarig hoera hoera - Kinderliedjes met tekst. In de maneschijn, in de maneschijn klom ik op het trapje naar het raamkozijn.

  • Kleuterliedjes luisteren Elke dag worden er nieuwe Kleuterliedjes filmpjes toegevoegd zodat er telkens nieuwe Kleuterliedjes filmpjes kunnen worden bekeken.
  • JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Witte zwanen, zwarte zwanen - Kinderliedjes van vroeger.
  • Ik stond laatst voor een poppenkraam oh, oh, oh!

De lampen van de bus gaan aan en uit Aan en uit aan en uit De lampen van de bus gaan aan en uit Als de bus gaat rijden. Hansje Pansje kevertje - Kinderliedjes hoe verwijder ik tinder plus vroeger.

Amerika, Amerika 3 maal in de rondte van je hopsasa 2x, kinderliedjes de wielen van de bus tekst. Goedemorgen allemaal Goedemorgen allemaal Hebben jullie lekker geslapen Dan gaan we nu fijn spelen Goedemorgen allemaal Goedemorgen allemaal. Dit zijn mijn wangetjes en dit is kinderliedjes de wielen van de bus tekst kin Dit is mijn mondje met tandjes erin Dit zijn mijn oogjes mijn oortjes mijn haar Nu nog mijn neusje en dan ben ik klaar  1 - 2 - 3 - 4 hoedje van hoedje van 1 - 2 - 3 - 4 van papier en als het hoedje dan niet past zet hem in een glazen kast 1 - 2 - 3 - 4 hoedje van papier  Een treintje ging uit rijden Van Amsterdam naar Rotterdam En achter al die raampjes Daar zaten vele kindertjes En die deden zo en die deden zo Van je zie za zoooooo.

Catootje - Kinderliedjes van vroeger. Op kwam de zon en die maakte Hansje droog.

De Wielen Van De Bus

Neer viel de regen die spoelde Hansje weg. En dat is recht, en dat is krom en nu draaien we het wieltje nog eens om, rom bom! Schipper mag ik overvaren - Kinderliedjes van vroeger. Ik zag twee beren broodjes smeren - Kinderliedjes van Vroeger.

Wil je deze website toch bezoeken maar geen cookies. Doordat er zo min mogelijk tekst op de website staat, en zoveel mogelijk met plaatjes is gewerkt kunnen kinderen zelf filmpjes kijken met een druk op de knop. Dit zijn kant en klare surprise wangetjes en dit is mijn kin Dit is mijn mondje met tandjes erin Dit zijn kinderliedjes de wielen van de bus tekst oogjes mijn oortjes mijn haar Nu nog mijn neusje en dan ben ik klaar.

In holland staat een huis - Kinderliedjes van vroeger.

Goed om te weten:

Comments

  1. Hoog in de wolken wil ik wezen hoog in de wolken wil ik zijn. Klikspaan, boterspaan - Kinderliedjes van vroeger.
  2. Roodkapje - Zeg Roodkapje, waar ga je heen?
  3. Ik zag twee beren broodjes smeren - Kinderliedjes van Vroeger. De moeder van de duizendpoot Was vreselijk ontevreden Want haar zoontje is zojuist In de sloot gegleden En als je even rekent Dan weet je wat dat betekend Op zijn hoofd een grote buil En wel duizend sokjes vuil.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |