Klooster in engelse taal

Datum van publicatie: 23.08.2019

The small farm was originally set up as a monastery. Om het klooster te veroveren werd Cassino gebombardeerd.

Vertalingen en voorbeelden. Exact: Dutch Hij stichtte nieuwe kloosters en maakte zich sterk voor het sociale welzijn van de bevolking. Wij respecteren uw privacy Als u deze melding afsluit of verder surft op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies door deze site, waarmee u profiteert van maximaal gebruiksgemak.

Vanzelfsprekend stonden zij open voor andere culturen en talen.

Nederlands Nederlands English Deutsch. Verstreken tijd: 51 ms. Voorbeelden zien die monk bevatten 11 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Hij stichtte nieuwe kloosters en maakte zich sterk voor het sociale welzijn van de bevolking.

Zojuist vertaald

It's no place to put a nunnery , I can tell you that. Voorbeelden zien voor de vertaling cloister Zelfstandig naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling monastery Zelfstandig naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling monastry 8 voorbeelden met overeenstemmingen. Dit is geen plek voor een klooster.

  • The Chinese have bombed the monastery of Lithang. The convent to Edith Stein is about the conversion of our lost brothers.
  • Until the year , the convent was then utilized as a poorhouse.

Dutch Oude kerken en kloosters vervallen of zijn opzettelijk verwoest. Dutch Vervolgens worden twee specifieke kloosters genoemd. Het klooster lijkt nu een gevangenis. Voorbeelden zien voor de vertaling monastry 8 voorbeelden met overeenstemmingen.

De zusters uit Lunville vestigden zich in Vught. Binnenin het klooster in engelse taal zaten mensen waarvan vrouwen.

"kloosters" vertalen - Engels

Within the monastery were people of which were women. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Voorbeelden zien voor de vertaling monastry 8 voorbeelden met overeenstemmingen. Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo.

We rijden weer oud beijerland per uur gele mosterdzaadvelden naar een volgend klooster. Zij bouwden een klooster met meisjesinternaat  voor middelbaar onderwijs, dat de naam Regina Coeli kreeg. In april nam Regina Coeli een nieuw e-learningsysteem in gebruik, klooster in engelse taal. Dutch Nu zijn we hier opnieuw, deze keer om de aandacht te vestigen op de campagne van " patriottische opvoeding " die in Tibetaanse kloosters wordt gevoerd!

The convent seems like a jail to me now.

"klooster" vertalen - Engels

Over ons De Nonnen van Vught. Dutch Zo konden er recentelijk, ondanks de tegenwerking van de autoriteiten, kloosters en kerken verrijzen. Voorbeelden zien voor de vertaling monastry 8 voorbeelden met overeenstemmingen. Om het klooster te veroveren werd Cassino gebombardeerd.

Zij bouwden een klooster met meisjesinternaat  voor middelbaar onderwijs, dat de naam Regina Coeli kreeg. Exact: M'n vader dreigde met een klooster. De kleine hoeve werd aanvankelijk ingericht als klooster.

Blijf op de hoogte? Voorbeelden zien voor de vertaling cloister Zelfstandig naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen. We drive through the yellow mustard fields to the next monastery, klooster in engelse taal. Dutch Hij stichtte nieuwe kloosters en maakte zich sterk voor het sociale welzijn van de bevolking.

Het ontstaan van het taleninstituut

The monastery is very old as it was built around the 16th century. Een voorbeeld voorstellen. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

De kleine hoeve werd aanvankelijk ingericht als klooster. Zij bouwden een klooster met meisjesinternaat  voor middelbaar onderwijs, dat de naam Regina Coeli kreeg. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dutch Vervolgens worden twee specifieke kloosters genoemd. Resultaten:
  2. Voorbeelden zien die monk bevatten 11 voorbeelden met overeenstemmingen.
  3. Hii heeft dat nooit gerapporteerd aan het klooster. The Chinese have bombed the monastery of Lithang.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |