Lunchroom het zoete genot arcen

Datum van publicatie: 05.08.2019

Leuk tentje met een uitstekende kaart. Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Dan sluit je naar mijn mening niet om

Alles was heerlijk! Wij wachten niet langer en gaan onze drankjes afrekenen! Nathalie bastiaans. Wat een sof! Restaurants 19 Hotels 3 Wat te doen 8. Afgelopen zondag geluncht bij t zoete genot. Erg vriendelijk personeel.

Plaats recensie. Ondanks dat we met zovelen waren, kwam het eten netjes tegelijk. Vriendelijke bediening. Restaurant Sjef. Cisje King 9 punten.

Community Hoe was jouw ervaring? Overig nieuws.

Bedrijfsgegevens

Ontvangst was goed, de eerste bestelling ging vrij snel. Zij keek met een gezicht van zal ik maar niet zeggen. Jammer dat een en ander zo is gelopen aangezien ik vaker als klant daar ben en ik dit zelfs in het hoogseizoen nog zo heb mogen meemaken. Overal voedselresten op de grond, na ons bezoek roken onze kleren alsof we in een snackbar hadden gewerkt. Wat een sof!

  • Door een goede uitstraling van de zaak te waarborgen en door zelf als gezicht van de zaak op de voorgrond te zijn.
  • Wij zullen hier nog vaak te vinden zijn. Wanneer we als noorderlingen weer in de buurt zijn komen we zeker terug!

Ze waren wel snel aan tafel en correct, lunchroom het zoete genot arcen. Knus interieur. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, en toch blijven we dure huizen kopen in de Randstad en onszelf vastzetten in hoge hypotheken. Heel jammer kwamen er al jaren. Was niets te doen in de zaak.

In 't Zoete Genot geweest? Deel je ervaringen!

Overal voedselresten op de grond, na ons bezoek roken onze kleren alsof we in een snackbar hadden gewerkt. Dan maar tegen de eigenaar verteld. Geen aanrader, dus zeker geen bezoek de volgende keer in Arcen! In 't Zoete Genot geweest?

Ja hoor na n tijdje kwam er n lekkere normale portie kibbeling. En het personeel is attent en vriendelijk. We zijn de tweede avond terug gekomen omdat het zo goed was bevallen. Personeel hangt ongenteresseerd aan de bar, erg netjes geregeld. Als afsluiting van onze korte vakantie hebben wij hier een aangeklede koffie genuttigd.

Er stond een lange tafel voor ons klaar, ga liever eens aan de schoonmaak, lunchroom het zoete genot arcen.

Algemene gegevens

Na sluitingstijd mochten we gerust nog een drankje bestellen. Maar omdat we het zo verschrikkelijk lekker vinden vieren wij elk jaar de nieuwe lente met dit heerlijke bier. Hotel-restaurant De Maasparel. Gezellig een weekendje weg met onze oude Volkswagen T3 met mijn dochtertjes Malí, Amée en mijn vrouw Lisa.

Drie gangen menu is een echte aanrader. De kaart is zeer variabel, een prijs waar we erg trots op zijn? Kwam niet terug wij wachten en vroeg en ons af of er nog wat kwam. Daarnaast zijn we in genomineerd als gezelligste terras van Noord-Limburg, veel gerechten kun je ook vegetarisch bestellen, lunchroom het zoete genot arcen. Door een goede uitstraling van de zaak te waarborgen en door zelf als gezicht van de zaak op de voorgrond te zijn. Arenda Vos 5 punten.

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Leuke menukaart. Gerelateerd Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast! Kaart bijwerken ….

Hapjes worden met zorg en uitstraling geserveerd. Dit zou aan de kok worden doorgegeven. Het is geen Genot te noemen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Bernhard
    Een echte aanrader.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |