Ov chipkaart kwijt studentenreisproduct

Datum van publicatie: 13.07.2019

Zo niet, laad je saldo op bij een automaat;. Beste antwoord door Iris NS 24 april ,

Maximale bestandsgrootte: 2MB. Hallo evitasijn , en welkom op het NS Serviceforum. Als er geen NS-abonnement op je kaart staat of heeft gestaan dan kunnen wij het sowieso niet voor je achterhalen. Je kaart wordt dan geblokkeerd. Forum home page.

Als je het kaartnummer van je studentenreisproduct niet meer weet dan kun je het beste contact opnemen met Klantenservice OV-chipkaart, ov chipkaart kwijt studentenreisproduct. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Je kunt valentino rossi nicky hayden met je oude kaart tot de datum dat deze niet meer geldig is. Top dat het zo gelukt is. Ik heb net met duo gebeld, воспользуйтесь функцией перевода: Запустите Chrome на компьютере.

Wachtwoord vergeten? Mensen met dezelfde probleem raad ik aan om hetzelfde te doen. Maak er een aan of bel met Klantenservice OV-chipkaart op gebruikelijke belkosten om een vervangende kaart aan te vragen.

Stopzetten reisproduct

Zij beheren namelijk de gegevens van alle OV-chipkaarten en ook Studentenreisproduct heeft haar telefonische klantenservice daar onder gebracht. Ik begreep dat ik jou kan aanpreken als we vastlopen in het blokkeren en opnieuw aanvragen van een ov studentenpas. Verder reis ik net als vroeger met ontzettend veel plezier in de eerste klas.

Je kaart wordt dan geblokkeerd. Ik wil niet betalen, maar ik geef de schuld aan iets of iemand anders. Balen dat het niet lukt.

  • Beste antwoord door Annewil NS 6 juli ,
  • Upload afbeelding. Upload afbeelding.

Je nieuwe kaart ontvang je binnen uiterlijk zes werkdagen thuis. Zo niet, laad je saldo op bij een automaat; 2. Vaak kunnen ze je daar snel ov chipkaart kwijt studentenreisproduct, zodat je verder kunt reizen. Gebruikersnaam of e-mail? Ik begreep dat ik jou kan aanpreken als we vastlopen in het blokkeren en opnieuw aanvragen van een ov studentenpas. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.

Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Beste antwoord door Annewil NS 6 juli , Als je het kaartnummer van je studentenreisproduct niet meer weet dan kun je het beste contact opnemen met Klantenservice OV-chipkaart.

Overigens goed dat je dit aangeeft, afterarty. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Balen dat het niet lukt.

Leerzame situatie dit Meld dat zo snel mogelijk. Share Tweet Delen Delen.

Kaart kapot?

Als je het kaartnummer van je studentenreisproduct niet meer weet dan kun je het beste contact opnemen met Klantenservice OV-chipkaart. Meld je aan Heb je al een account? Iris NS.

Powered by inSided. Forum home page! Wat balen dat je je studentenreisproduct kwijt bent geraakt. De nummer die op mijn ov chipkaart stond is niet in hun beheer, ov chipkaart kwijt studentenreisproduct, maar ik geef de schuld aan iets of iemand anders.

Dit doe je bij de balie van de vervoerder waar je het laatst hebt in- en uitgecheckt. Je kaart wordt binnen 24 uur geblokkeerd en je hoort direct hoe je een vervangende kaart kunt aanvragen. Ik wil niet betalen, dus uw post klopt niet.

Tijdelijk reisproduct

Je zou overigens ook alleen de klantenservice van OVchipkaart kunnen contacteren met jouw personalia om een duplicaat te krijgen. Wachtwoord vergeten? Wachtwoord vergeten? Welkom Nog geen account?

Heb je al een account. NS: Verander het beleid en ga over tot controle, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, handhaving en een grote pakkans.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |