Restaurant de betuwe markt huissen

Datum van publicatie: 02.08.2019

Alles uitvoerig besproken met de eigenaresse. Markt 1 , AG Huissen, Nederland. De keuze is groot en mooi dat er heerlijke aspergegerechten op het menu staan.

Na de mindere recensies een tijd niet geweest. Voor de rest was het soepje prima en ook de gerechten om ons heen zagen er prima uit. Sinds de keukenbrigade anders is geworden is het echt 'n stuk minder geworden. Afgelopen donderdag 25 augustus ben ik met mijn vriendin gaan eten bij restaurant de betuwe in Huissen.

Groot was mijn teleurstelling toen ik daar een hap van nam: niet mals en zelfs behoorlijk droog. Johan Peters 5 punten.

Bezit of beheert u deze gelegenheid. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Restaurant De Betuwe. Geen echte service. Toen we later de bediening hiernaar vroegen, restaurant de betuwe markt huissen, ging ze het navragen en kwam terug met de mededeling dat het pangatong zou zijn?.

Nadat iedereen een drankje had besteld werd ook de menukaart ter hand genomen.

Mijn ouders waren zaterdag 12 april 35 jaar getrouwd.
  • Dus het werd lamsfilet. Tessa 40 punten.
  • Is dit restaurant geschikt voor kinderen? Taal Nederlands.

Waarderingen en beoordelingen

Hazenbout was heerlijk van smaak, niet droog en met fijn passend garnituur. Wij voelden ons ons door de brutale handelswijze van de gastvrouw duidelijk geschoffeerd temeer, als men bedenkt dat veel van de aanwezige familieleden bij fietstochtjes regelmatig zo niet wekelijks hier een koffiestop maken!! Goed restaurant, erg lekker eten en ook zeker genoeg! Het eten was heerlijk en de service was goed. Er werd overlast veroorzaakt door een andere gast.

Ronald van den Berg. Is dit restaurant geschikt voor brunch?

En dat omdat ik gewoon gezellig uit wilde eten met mijn gezin. Met z'n vijven gegeten, niet eetbaar. Locatie en contact. Op alle stukjes van de spies zaten dikke zwarte korsten, van de 4 ingredienten zaten er maar 2 daadwerkelijk in het stoofpotje. Wat schetst mijn verbazing, lekkere "zeetong" besteld, pesterijen en ongewenst seksueel gedrag op het werk www marktplaats nl contact opgeheven door het koninklijk besluit van 17 mei 2007 betreffende de voorkoming van psychosociale belasting veroorzaakt door het werk, niet tijdgebonden).

Ik vind bier echt smerig en vond restaurant de betuwe markt huissen erg vervelend om de rest van de avond te stinken naar bier.

Meer informatie

Mijn vrouw was erg geschrokken van deze uitspraak. Mijn ouders waren zaterdag 12 april 35 jaar getrouwd. Gewoon prima eten voor een hele vriendelijke prijs.

Groot was mijn teleurstelling toen ik daar een hap van nam: niet mals en zelfs behoorlijk droog. De groenten kwamen uit grootmoederstijd. Restaurant de betuwe markt huissen van Heemskerken 53 punten.

In verleden vaker geweest maar na 25 november niet meer? Hazenbout was heerlijk van smaak, niet droog en met fijn passend garnituur. In het verleden vaak hier gegeten echter de laatste paar keer was het slecht.

Contactgegevens

Het vlees was taai en vet, frietjes niet gaar en smakeloos, salade ouderwets met dressing uit de supermarkt. Ik ben vegetarisch en verwacht niet dat er vlees in een tomatensoep zal zitten. Al met al bedierf dit onze maaltijd behoorlijk, waterg jammer was, want het eten was goed.

De gastvrouw heeft geen actie ondernomen waarop wij zijn gegaan.

Alles uitvoerig besproken met de eigenaresse? Bediening vraagt tussendoor lust u nog wat te drinken, restaurant de betuwe markt huissen. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Kortom dit kan beter. Lang half uur moeten wachten op het stokbrood met kruidenboter. Community Hoe was jouw ervaring. Bij andere restaurants doet men het zelfde werd niet vriendelijk aangegeven.

Hoe was jouw ervaring?

D 5 punten. Bleek een oudere dame de eigenaresse? Lekker mals vlees met oa spekjes en champignons, vrij krachtige smaak, grote portie. Stomverbaasd vroeg of het zo kon zijn dat ik het dus wel droog vond.

Jammer, de Niemand van personeel komt iets uitleggen. Vandaag tijdens de huissense kerstkaart bezocht zonder reservering. Erg leuk gevonden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Sfeer vond ik beduidend minder.
  2. Alle restaurants in Huissen weergeven.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |