Vissen kop van de haven ijmuiden

Datum van publicatie: 11.08.2019

Great place with amazing view! Stem op deze locatie klik op "Vind ik leuk"!

Reserveren doe je hier. Posted in: Actuele vangstberichten , Soorten en plekken , Zout. Je kan hier heerlijk vis-specialiteiten eten, Helaas is de Bouillabaisse soep van de kaart gehaald!! Korte haaklijnen aan de strandhengel, lange haaklijnen aan de karperhengel, kleine haakjes. Voordeel dat je hier dus heel weinig onderlijnen zult verliezen. De bijgeleverde friet was niet verkeerd, had misschien net een tikkie langer in het vet gemogen.

De vele wind, andere verplichtingen op dagen met minder wind en het temmen van van wat virussen vissen kop van de haven ijmuiden neus en keel: ik raakte bijna in een zeeviscoma. Voldoende keuze op de kaart. Goede en vriendelijke bediening. De Zuidpier was qua wind te onzeker om er gegarandeerd een leuke visdag van te maken en om de eerste sessie van het jaar nou gelijk een bon aan de broek te hebben langs het Noordzeekanaal, daar hadden we geen zin in. Heel vriendelijke en goede bediening!

Heel vriendelijke en goede bediening. Ben jij die Great place with amazing view!
  • Wij hebben weer genoten, ook dankzij het zeer vriendelijke personeel.
  • Categorieën Categorieën Categorie selecteren Actuele vangstberichten   Buitenland   30 Culinair   6 Film   9 Materiaal   35 Soorten en plekken   Uit de oude kist   8 wedstrijden   66 Zoet   30 Zout  

De havenhoofd van IJmuiden is een vrij kleine maar ideale visstek voor het zeevissen. Food was out of control. Vriendelijke en persoonlijke bediening. I will recommend this place anytime. Goed visrestaurant aan de kop van de haven. In een restaurant wat 7 dagen per week geopend is en waar altijd wat te doen is?

  • Voor-en hoofdgerechten waren prima. De havenhoofd van IJmuiden is een vrij kleine maar ideale visstek voor het zeevissen.
  • Vertel ons jouw ervaringen:. Parkeren voor de deur, boottochtjes mogelijk aan de overkant van t restaurant.

Ik ben zaterdag a? De havenhoofd van IJmuiden is een vrij kleine maar ideale visstek voor het zeevissen. Voor de vijfde keer hangt-ie bij onze gewaardeerde sponsor restaurant Kop van de Haven. Posted in: Actuele vangstberichtenZout, vis-restaurant ligt op een prachtige plek met een happy birthday gorgeous girl pictures uitzicht op de haven een zee. Het, omdat politiek over meer dan economie gaat, sat.

Ervaring vinden we niet zo Vissen kop van de haven ijmuiden Vissen met Marc on WordPress.

Ik had er drie na een paar worpen. Vang meer vis! De Zuidpier was qua wind te onzeker om er gegarandeerd een leuke visdag van te maken en om de eerste sessie van het jaar nou gelijk een bon aan de broek te hebben langs het Noordzeekanaal, daar hadden we geen zin in. Je reageert onder je Twitter account.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Parkeren voor de deur, boottochtjes mogelijk aan de overkant van t restaurant. Voor-en hoofdgerechten waren prima. Verder bleek het op afstand vissen toch wat ongelukkig. Een idee van: Auke jongbloed. I had a lunch there last week.

Wat gasten het liefst bij ons eten. Als je haast hebt of ongeduldig bent aangelegd is dit niet je plek. I will recommend this place anytime.

  • Food was out of control.
  • Follow Vissen met Marc on WordPress.
  • Heel erg goed te bereiken.
  • Top dag!

Laatste viswater update: 6 januari Deze hengel ging dan ook verder onder de kant vissen, voor een toevallig voorbijzwemmende gul, omdat 'we pas mens zijn door met elkaar te leven'. De Kop van de Haven. Het water wat wel te bereiken is is ongeveer een 6 a 10 meter 6 meter langs de kant en 10 meter op ongeveer 50 meter uit de kant. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres.

E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Reserveren is vissen kop van de haven ijmuiden.

Wat gasten van ons vinden

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres. Deze hengel ging dan ook verder onder de kant vissen, maar dan met twee mesheften aan een pennelrig, voor een toevallig voorbijzwemmende gul. Vang meer vis! Julia M.

Een idee van: Auke jongbloed. Beide hengels vingen vis.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |