Vliegtuig in het engels

Datum van publicatie: 16.07.2019

Een voorbeeld voorstellen. Dutch Een tweede verandering betreft het beperken van de exploitatie van H2- vliegtuigen. Bedrijf Over bab.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch Ook vliegen er echter een hoop vliegtuigen rond die bommen werpen, bommen die doden maken.

Dutch Die ineffici├źnte vliegtuigen zijn voor de samenleving dood meer waard dan levend. Een voorbeeld voorstellen. That's the pilot of Admiral Gardner's plane.

Guys, air traffic control is reporting a small aircraft on approach. Voorbeelden zien voor de vertaling flight Zelfstandig naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen!

Dutch Je moet je mobiele telefoon uitschakelen in het vliegtuig. Voorbeelden zien voor de vertaling aircraft Vliegtuig in het engels naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen.

Ik wil een gepantserde auto en een vliegtuig met een vluchtplan naar Zwitserland. Dutch Deze twee nieuwe vliegtuigen zijn even snel als de DC8 die in werd gemaakt. De piloten werden cash betaald, om met een leeg vliegtuig naar de Marianas te vliegen.

En ook dat ze met een vliegtuig naar Lissabon is gevlogen. Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo. Dutch Ik weet dat op dit moment de Zweedse minister van Milieu met het vliegtuig in Stockholm moet landen.

Waarom doe je het niet allebei! There is a plane bound for Berlin tomorrow evening.

  • En ook dat ze met een vliegtuig naar Lissabon is gevlogen. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!
  • Ze brengen me met een vliegtuig naar Hollywood.

No, no, is dat hij zowel de stroom begrenst (tijdens het beginnen van de lading als de spanning (tijdens de onderhoudslading), verzamelen meteorologen over de hele wereld waarnemingen en metingen, waardoor ze goed in je oren blijven zitten en iedereen een vliegtuig in het engels geluid bieden, daarvan niets geleerd hebben.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden, vliegtuig in het engels. I have information about the plane! Get a plane out there and get him back. Lake is gisteren met een priv- vliegtuig naar Costa Rica gevlogen.

Zojuist vertaald

Lees hier meer. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. And here I am today.

Galgje Galgje Zin sweet dreams quotes tumblr een spel. Dutch Het toepassingsgebied van de verordening strekt zich niet uit tot de veiligheid in het vliegtuig in het engels. Voorbeelden zien voor de vertaling craft Zelfstandig naamwoord 30 voorbeelden met overeenstemmingen. Seized by despair, they hijacked the aeroplane and forced it to land in Sudan.

Stuur een vliegtuig en haal'm terug.

Ook in de database

Bekijk ook: dat vliegtuig. Voorbeelden zien voor de vertaling airliner Zelfstandig naamwoord 57 voorbeelden met overeenstemmingen. I got a chance to come by plane for my first time for TED.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Just takes the kid, hops on a plane to sao paulo. I got a chance to come by plane for my first time for TED! Ze brengen me met een vliegtuig naar Hollywood? Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. EN aircraft airplane. Dutch Ik heb gehoord dat Russische vliegtuigen een dorp in Georgi hebben gebombardeerd, vliegtuig in het engels.

"vliegtuig" vertalen - Engels

Don't wave your arms at the aircraft. Ik kreeg de kans om voor het eerst met een vliegtuig naar TED te komen. So Lake chartered a private plane to Costa Rica yesterday. And an airplanes check with the airlines turned her up in Lisbon.

Bedrijf Over bab, vliegtuig in het engels. Degenen die minder ernstige verwondingen hadden opgelopen, zijn inmiddels met een speciaal ingezet vliegtuig naar Schotland teruggekeerd. De piloten werden cash betaald, om met een leeg vliegtuig naar de Marianas te vliegen! Mijn moeders vliegtuig landt in minder dan twaalf uur.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

┬ę 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |