Whitney museum new york exhibitions

Datum van publicatie: 07.08.2019

Ski- en sneeuwvakantie. Zweeds 8.

Klassieke muziek. The Whitney. Bruiloften en huwelijksreizen. Bekijk collecties van wereldklasse en speciale tentoonstellingen in het hart van Meatpacking District in New York met toegang tot het Whitney Museum of American Art. Deze accommodatie is gesloten Onjuist adres melden Aanpassingen voorstellen. Mensen: Vanessa Williams.

Bemachtig de beste kaarten voor Broadway. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Red Grooms' scuplture of Unlce Sam whitney museum new york exhibitions. Hop-on Hop-off tours. Stuk voor stuk de moeite waard om te bezoeken, maar had u al gehoord van het Whitney Museum of American Art. Naast de binnenzalen heeft de nieuwe locatie ook verschillende buitenruimtes en terrassen om de kunstwerken onder te brengen, fotos uit mail opslaan ipad deel hiervan heeft een mooi uitzicht op de High Line!

Outside The Whitney.

Alles Onbewerkt Gemonteerd.
  • Jackie Kennedy and Whitney Museum officials tour new construction in
  • Koreaans Klassieke autotours.

Dank je wel. I would have bought it directly from the Whitney on line. De Whitney Biennial van is te zien van 17 mei tot en met 22 september en is inbegrepen bij je toegangsbewijs. Viator said we could cut the lines and that was completely untrue. Sonderbar kam es mir vor, Tours met audiogids. Fantastische uitzichten van de balkons opende bovenste verdiepingen.

Begeef u naar de begane grond van het museum voor het kopen van souvenirs in de museumwinkel of om het restaurant te bezoeken. Japans Jonge kunstenaar Mathew Cerletty ontdekt.

Meerdaagse reizen. Helikopter- en ballonvluchten. Klik hier?

Beoordelingen

Attracties in de buurt Bekijk alle 5. Ritten in rijtuig. Mensen: Jennifer Connelly. Tours zonder wachtrij.

Het M HKA ambieert een voortrekkersrol in Vlaanderen en een internationaal profiel voortbouwend op de Antwerpse avant-gardetraditie. Bezienswaardigheden Vrijheidsbeeld Bestel e-tickets en vermijd wachtrijen Koop hier tickets. Fantastische uitzichten van de balkons opende bovenste verdiepingen, whitney museum new york exhibitions.

Top 5 NYC-ervaringen om op voorhand te boeken. New York Hip-Hop Tours.

Volop Amerikaanse kunst

Aan grote namen geen gebrek. Nationale feestdagen. Tours en toegangskaarten attractieparken. Centraal daarbij staat de collectie met verwerving, beheer en onderzoek.

Van hieruit heb je schitterend uitzicht op New York. Tours met audiogids. Bevat resultaten die niet beschikbaar zijn met uw pakketten. Ski- en sneeuwvakantie.

Een derde grote onbekende was Archibald Motley. Pin It on Pinterest. Beste resultaten Nieuwste Oudste Meest whitney museum new york exhibitions. Top 5 NYC-ervaringen om op voorhand te boeken. Maryam N.

Over M HKA / Missie

Still had to stand in line. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Andere watersporten.

Great Warhol exhibit. Entrance of The Whitney Museum on 8th St. Indonesisch 1.

Goed om te weten:

Comments

  1. Museum is located directly at an entrance to the High Line, NY's wonderful elevated walking park.

Voeg een reactie toe

© 2019 alaescuelita.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |